marius.bortea@kamikazeonline.ro

Aceasta este adresa redactorului-şef de la Kamikaze. Şi e important ca omul să ştie când i se atribuie vorbe.

Eu am fost la multe şedinţe ale diverselor redacţii la care am colaborat. Şi nu ţin minte NICIODATĂ ca vreunul din subiectele abordate să fie: „ce prost şi frustrat e comentatorul X sau Y”. Iar când am banat oameni pe site-uri, i-am banat pentru că ăia erau a) foarte injurioşi b) foarte agramaţi şi off-topic.

Orice om obiectiv îşi dă destul de repede seama că nedormitul e o persoană coerentă, informată, care de cele mai multe ori comentează avizat. Şi, da, dacă zice de un text că e prost, textul ăla chiar e prost. În rest, fiecare e liber să baneze şi să păstreze pe cine vrea. Dar strivirea intelectualilor şi acordarea de credit proştilor era caracteristică mai degrabă comunismului decât „libertăţii de mogul” cu care se laudă revista păstorită de dl. redactor-şef.

De aceea, ideal ar fi să-i trimitem toţi mailuri domnului Borţea, să-l întrebăm:

a) ştie că a făcut astfel de afirmaţii despre oameni pe care nu-i cunoaşte?

b) Bogdan Ciuhu (nedormitul) e coleg pe Blogary cu onor. Ducu Hâncu şi onor. Răzvan Cucui. I-a consultat pe aceşti domni înainte de a-şi exprima o părere atât de radicală despre persoana în cauză?

c) e în regulă să i se folosească numele în astfel de împrejurări şi să se arunce (IAR) numele revistei în derizoriu? oare merită?

Insist, mie îmi place Kamikaze. Pe reportaj, interviu, opinie, au materiale fenomenale. Dar ar fi minunat să înveţe a sorta şi să se debaraseze de „umplutură”.

134 de gânduri despre „marius.bortea@kamikazeonline.ro

 1. Ce țață proastă ești, mă, Lori, totuși. :))

  Ce-a zis omul? Că Nedormitul e prost și frustrat. E prost, frustrat, coerent și informat. Nu mi se pare că aceste calități se exclud una pe cealaltă. Așa e bine? Na, că putem fi de acord.

  Cît despre faptul că dacă zice Nedormitul că ceva e într-un anumit fel, atunci așa e, asta mi se pare cam trasă de păr. Mai ales că vorbim despre un băiat care pare în stare să zică orice doar ca să capete nițică pizdă. Deci permite-mi să mă îndoiesc nu doar de capacitatea lui de a discerne între bine/rău bun/slab (mă îndoiesc chiar și de a mea, de fapt de a tuturor, spre deosebire de tine, care ești mereu ferm convinsă), ci și de obiectivitatea dumisale. Păi, dacă-i zic acum c-a scris o fată din redacție articolul ăla tabără cu like-urile și recomandările și ne explică cît e de genial (aici seamănă cu tine, de aia vă și luați apărarea pe bloguri). Dacă-i pun și-o poză cu Roxana sau Alina le face el însuși cîte un blog, doar ca să aibă un loc unde să-și poată exprima fanatismul și susținerea oarbă.

  De fapt, ca să închei: problema lui nedormitul e că este prost și frustrat. Iar a lui Borțea că are toleranță redusă la proști frustrați. De ce atîta supărare? Eu, cu toleranța mea arogantă și absolută, îi înțeleg pe amîndoi. Și nu i-aș fi dat ban lu Nedormitu, doar că, din păcate pentru el, Borțea e redactor șef. Ghinion.

  • unu la mână: la mârlănie cu mârlănie: ţaţă proastă-i mă-ta.

   doi: vezi că iar n-ai argumente. băşcăul nu e informaţie, e doar băşcău. din caterincile tale de beizadea de mic oraş devenit ad hoc redactor nu rezultă nici o clipă că nedo ar fi prost, ci că tu ai o problemă gravă cu omul.

   trei: un prost nu poate fi coerent. ca dovadă: uite cât te chinui tu să fii coerent şi nu reuşeşti. iar faptul că Borţea te tolerează (deşi nu reuşeşti să legi cauzal două idei) dovedeşte că ba da, e mai mult decât tolerant cu proştii.

   în continuare nu am înţeles de ce a fost banat un om pentru că a comparat un articol sinistru de prost cu un articol la fel de prost din caţavencii. nu a înjurat, nu a folosit termeni licenţioşi. nu a zis de tine că eşti prost, a zis despre text că e prost. da, a avut perfectă dreptate în acel comentariu.

   Nu e o problemă, eu nu-i voi da mail lui Borţea, am pe undeva nr. lui de telefon (sau dacă nu-l mai am, am de la cine să-l cer) şi îl voi suna. Că nu pot să nu remarc că omul nu a confirmat propriu-zis, cu gura lui, faptul că ar fi zis aşa ceva.

   Şi nu în ultimul rând: un text penibil e penibil, indiferent cine îl scrie. Mi se pare mai fair atitudinea „da, frate, mi-a ieşit un text catastrofal de retard” decât „ce prost e ăla că mi-a zis”.

  • @mic cocalar provincial
   probabil că o să crăpi de ciudă, dar nu mă pot abţine, aşa că o să-ţi spun adevărul. m-am întîlnit cu lorena, şi am putut să stăm tete-a-tete ca doi oameni normali, am povestit relaxat lucruri interesante, nu pulămpizdă şi manţog. ne-am simțit bine, cum ar veni.
   asta e pentru tine, nu trebuie să îi zici neapărat lui borțea tot ce auzi de la mine.

   • aoleu, acum o să vină ăla cu „v-aţi simţit bine, hăhăhă, ţi-a supt-o, hăhăhă”.

    iată paradoxul: vine Manţog, un tip care
    -nu se poate raporta la o femeie decât ca la o potenţială chestie de care se ţine în timp ce face sex
    -care are impresia că „lorena e urâtă” e contraargument pentru „lorena e reporter bun”

    să ne explice că nedormitul (un om care chiar nu ţine cont de sexul interlocutorului atunci când comunică) ar face orice să capete pizdă.

    😀

 2. Mi-a placut aia cu capacitatea de a discerne intre bine si rau. Sunt unii care vad lucrurile numai in alb si negru, din pacate viatza si oamenii sunt in general gri din punctul asta coloristic de vedere…

  • cu cine vorbeşti tu despre capacitatea de a discerne între bine şi rău, licuriciule? cu unu’ a cărui singură bucurie e să calomnieze cu bună ştiinţă oameni inteligenţi?

   cu unul care a supt bani din pula lu’ Vântu, apoi brusc, când a venit Andrici cu bani, Vântu a devenit subit „huoooo”.

   unul care a supt bani din pula lu’ City FM, apoi când i-a luat Sport FM înapoi, a început să-i calomnieze public pe City FM.

   eu îi recomand lui Borţea să-şi păzească spinarea: când beizadeaua Manţog va avea o ofertă mai bună, sigur Kamikaze va fi următoarea „huoooo”.

   • Io nu-l condamn, gaseste tu mogul de media la care sa lucrezi fara sa-l injuri pe ascuns. A refulat si el cand a plecat de la ei, alora oricum nu le pasa.

    • dacă te dai vertical şi corect, retezi abuzul din clipa în care realizezi că ţi se întâmplă (OPŢIUNE FERMĂ).

     sau dacă ai ales să te complaci (A FOST OPŢIUNEA TA FERMĂ S-O SUGI PRIN BATISTĂ), măcar taci dreacu’ din gură şi nu înjura oamenIi care au avut aceeaşi opţiune cu a ta.

 3. Sunt de acord că nu e în regulă cu cenzura de pe kamikaze, dar problema este că și pe Madam Blogary se cenzurează, știu asta de la cineva care acolo a fost cenzurat pe motive ideologice.

  Da, sunt de acord și cu faptul că în presă pana se plătește deseori pentru partizanat, însă nici Nedormitul nu este o floare pură, el este unul dintre lingăii lui Băsescu. Blogul Blogary, blog de propagandă pedelist, care se învârte în jurul conceptului de stat minimal în vreme de criză, este unul antiromânesc (http://bogdanjournal.wordpress.com/2011/10/14/madamele/). I-au și dat Nedormitului ăia, pedeliștii, un os ca răsplată pentru lins, în iunie, postul de consilier al lui Lăzăroiu, fostul ministru al Muncii.

  Lorena, ai remarcat și tu la un moment dat că textele Nedormitului au devenit insipide, lipsite de umor. Probabil asta se datorează și înregimentării politice într-un loc unde umorul nu este una dintre valori, altele sunt valorile acelui loc.

    • mai baga un ‘i’,ca-ti sare asta-n cap.pe aceasta cale,tin sa-i cac muma-n gat marelui critic.pentru ca-i prea prost,da.

    • Mersi, măi papagalule.

     Erată:

     „Fiule, mă dezamăgești, te-a crescut prost maică-ta, iubita mea din tinerețe. Uită-te la tine cum ai ieșit. De aia te aduni cu toţi labagii ordinari.”

     devine:

     „Fiule, mă dezamăgești, te-a crescut prost maică-ta, iubita mea din tinerețe. Uită-te la tine cum ai ieșit. De aia te aduni cu toţi labagiii ordinari.”

    • Scuze pentru „papagal”. A fost o neînţelegere.

     Îmi pare rău, Dan-Liviu Boeriu, fiul meu, nu e critic, e cronicar, unul sportiv, eu aşa ştiu.

    • du-te, bă, în pizda vieti de mă-ta, care n-a fost în stare toată viaţa ei să înveţe să scrie. o sugătoare de puli de nomenclaturişti.

  • Ce mai faci tu Bogdanel? Tot haos ideologic la tine in cap? Ne explici tu noua cum sta treaba cu cenzura? Daca ar fi dupa tine tu si pe tine te-ai gaza, de destept ce esti. Pe seama ta se pot face bancuri. Esti nationalist tembel si nostalgic comuist (cica socializt), adica nazi.
   Hai sa zic totusi un banc cu tine: bogdanel, hahahaha.

   • :))))) nu, stai aşa, că am aflat de ce e el plângăreţ după comunism: aşa l-a educat vaca sinistră de mă-sa. şi ştii de ce? pentru că ei, vacii gestante de mamă a lui bogdan, i s-a părut firesc în vremea comunismului ca ea, o bovină cu 4 clase, să aibă salariul cât un medic care a făcut 18 ani de şcoală. aşa că, acum, când i s-a spus că pizda ei merită mai puţin, pentru că e o chivuţă proastă, fără şcoală, a dat-o pe melancolii de curvă obosită. pe care le-a transmis, evident, cretinului de fiu.

    • ambiţia lui de a da cu bâta-n baltă are ceva simpatic, totuşi. eu n-am mai văzut om căruia proprietarul blogului (lorena, în cazul de faţă) să-i spună de n ori (şi să-i demonstreze, cu LINIUŢE şi PE PUNCTE) că e crâncen de idiot şi el, totuşi, să revină obsesiv. şi cu aceleaşi chestii răsuflate şi penibile.

  • Acum mi-am futut timpul sa-ti citesc ultimele capodopere de pe blog. Te-a apucat plansul la Bendeac in rolul lui Ceausescu? Un om cu neuronu’ intact nu zice asta nici in gluma. Ai un dinte impotriva statului minimal? Daca esti o putoare intretinuta de statul social se intelege, iar daca lucrezi la privat chiar esti tembel. Sunt convins ca statul minimal fura mai mult decat statul social. Fata de ce scoti tu din tine Madame Blogary e Kant.

  • băi, bogdan, m-am uitat pe linkul ăla. n-am văzut decât comentarii absolut normale de om agreabil. nici măcar nu le-a libidinoşit pe fetele alea, cum făceai tu pe vremuri pe blogul meu cu noemi, cu lecturăcioasa şi cu marghioala. deci? ce-ai văzut tu şi n-am văzut eu?

  • Să lăsăm amănuntele, Dan-Liviu (numele eu ţi l-am ales, sunt mândru de asta!). Cum mai merge cu cronica sportivă, fiule? Se câştigă ceva din asta sau tot notariatul de ţară e baza?

 4. cît mă bucur că singurul care îi ţine partea tîrlanului ipocrit (grobianus nepotensis) este cel mai mare retard din blogosferă (blogosferatus retardus). iar limba cu care i-a rașchetat curul este înduioșătoare de-a dreptul. mai trebuie ca ăla să se pișe boltă în capul lui ca șampania, ca să ne dăm seama că iubirile imposibile devin posibile și în realitate, nu numai în telenovele.

 5. Lorena, mie nu-mi place Nedormitul, personajul de pe net. M-a clonat la greu (o tâmpenie, fie vorba între noi), m-a atacat de pe nu ştiu câte nickuri (altă tâmpenie). Mantzy l-a citit bine. În plus, nu-mi plac pedeliştii, în general, lingăii pedele cu atât mai puţin. Iar Madame Blogary este o chestie jalnică.

  Un lucru mai spun de Nedormitul, ca să nuanțez ce zice Mantzy de el. Cu tipele, pe net, Nedormitul are o istorie care nu prea e ok. Nu ştie să pună problema şi e agresiv, în general, că vrea asta, că aşa îi iese, asta e. „La trei badică” – şi nu numai – le-a hărţuit pe unele, destul de urât. Și pe aici se găsesc chestii asemănătoare de-ale lui.
  Poate comportamentul Nedormitului ar putea fi trecut cu vederea dacă acesta ar avea vârsta lui Manty, 25 de ani, numai că Nedormitul e un măgădău trecut de 35 de ani. Clonat, hărțuire, la vârsta lui? Ce dracu’!

  Zice el, mai sus, că nu mă susține decât nu știu cine, parcă adevărului îi trebuie mai mult de o persoană pentru a fi rostit.

  Am avut şi eu, e adevărat, „libidoşeniile” mele, cum le spui tu. Cu toate acestea, nu cred că am sărit peste cal cu Noemi, care mai scrie câteodată pe la mine, şi nici cu lecturăcioasa. Am avut un scăpare cu Marghioala, nu a fost cu intenţie.

  Știu că îl simpatizezi pe Nedormitul. Însă, sunt unii care nu îl simpatizează, îl consideră mic, şi printre aceştia mă număr şi eu.

 6. bai lorena, io am impresia ca tu nu-l suporti pe nedormitul. ca ai o strategie bolnava sa-l faci de cacat mereu. altfel nu-mi explic de ce tre’ sa-l pui in situatia asta jenanta si umilitoare luandu-i apararea. e la fel de penibil ca daddy cool luandu-i aparearea lu’ manti, numa’ ca acolo exista o circumstanta – domnul fiind totusi tata, care copilu’ ramane mereu copil pt. parinte.
  deci, din toata faza asta, nedormitul iese paracios impotent, iar tu – tovarasa educatoare.

  • @milf
   deci dacă altcineva şi nu lorena mi-ar lua apărarea, atunci argumentele ar fi valide. iartă-mă că ţi-o spun în faţă, cred că eşti tîmpit/tîmpită (găseşte pe cineva valabil să-ţi ia apărarea).

   • da’ mai da-te-n toti mortii tei de nefutut imberb.daca nu esti in stare sa evaluezi decent nici macar situatia asta,esti irecuperabil.
    avea dreptate olteanu’,esti incredibil de prost ; scuipa-ti-ar 5 camile slobozu-n gat.

    • dacă orice cretin se găseşte să invoce decenţa, atunci lumea asta e cu curul în sus.
     nu, nu mă dezic de lorena. decent era ca borţea sau cine a vorbit în numele lui să evalueze situaţia – este articolul ăla prost sau nu?
     dacă tot e să invoci decenţa, tare aş dori să îmi spui ce știi despre procesul baronului manţog, amînat, răsamînat şi plimbat la o sută de instanţe, pe motiv (unul din ele) că n-a reușit să-și angajeze avocat. cînd ai citit ceva despre procesul ăsta în kamikaze?

   • nedormitule, esti in zona zoster a logicii. ma si sperii in plm. de unde rezulta ca io vorbeam de argumente, de dreptate sau de patania ta penibila? io ziceam dacat altceva, care as jigni inteligenta la comentatorii inteligenti daca as repeta.
    pe de alta parte, acu’ abia inteleg de ce trebuia sa-ti ia cineva apararea.
    altfel, te iert, ma, ca nu stii ce faci.

    • milf, epo, uite că şi eu mă recunosc idioată. luminaţi-ne, tu, atotdăjteapta, şi tu, atotcocalarul, ce anume e în neregulă cu situaţia

     a) văd un amic insultat pe nedrept
     b) acţionez în consecinţă.

     că pe mantzy, ta-su îl apăra în mârlănia sinistră în care stăruiau amândoi. nedo însă nu s-a mârlănit cu nimeni.

     deci? (şi apropo, nedo e un domn. cu mine figurile de genul „eşti în zona zoster a logicii” FĂRĂ o explicaţie pertinentă se soldează cu un „futu-ţi gâţii mă-tii de ţaţă arogantă, figurile beşite nu ţin loc de argumente”). Asta numa’ aşa, ca să ştii.

    • nedo e un domn. cu tine. si-atat.
     te faci ca nu pricepi, iar el chiar nu pricepe. zisesem eu undeva ca daca i-ar fi luat apararea altcineva ar fi fost altceva? adica am insinuat io ca ce spui tu nu e valid numa’ fiindca spui tu? ma doare-n cur de validitatea argumentelor. nu ma intereseaza ca a luat el ban nu’sh unde sau i-a pus cineva laxative-n ciorba. io spuneam ca e jenant sa-i ia cineva apararea, dublu-jenant sa-i ia o femeie apararea. cu atat mai mult prietena. cand esti prieten cu cineva nu-i tai coaiele.

    • deci dacă nu te interesează că a luat ban undeva, CE PULA MEA TROLEZI? Asta este o postare cu tema „nedo a luat ban undeva”. nu te interesează tema, taci în pula mea şi plimb-o.

     e jenant sa-i ia cineva apararea, dublu-jenant sa-i ia o femeie apararea. cu atat mai mult prietena. cand esti prieten cu cineva nu-i tai coaiele.

     asta conform universului paralel în care trăieşti tu, poate.

    • @milf
     în lumea în care trăiesc eu, se discută rațional, nimeni nu măsoară coaiele în lung și-n lat. în lumea în care trăiesc eu, unul ca marius borța (sau cine vorbește în numele lui) m-ar fi întrebat cum îmi susțin afirmațiile. dar probabil că tu, marius borțea, manțog și alții trăiți într-o lume în care un bărbat ar trebui să argumenteze cu bîta. și, dacă e posibil, să își apere demnitatea arzîndu-i una peste bot oricărei femei care ar încerca să îi ia apărarea, numai și numai pentru că e femeie, pentru că în lumea în care trăiești tu presupun că femeile sînt niște tute.

    • da, in universul meu paralel exista ceva demnitate si orgoliu.
     si presupun ca, dupa modelul tau, pot sa-i zic si io ca tampita-i ma-sa. desi el nu injura.

    • nu, pt ca-l crezi suficient de inteligent si inzestrat sa se apere singur. nu sa para un paracios care s-a dus repede la o tanti care are deja un conflict cu unu’ de la kamikaze si sa rezulte o teorie a conspiratiei.
     pe de alta parte, exista ideea (nu discut validitatea ei, nedormitule) ca te linge-n cur. pe fondu’ asta, nu mi s-a parut ca-l ajuti cu postul asta.

    • aşa îţi iese ţie, mămică. ţie şi vecinelor tale senile de 80 de ani. toate experte în teoria conspiraţiei. păcat că tu ai dat în mintea lor de la 30 de ani.

     realitatea e că eu trolez regulat pe kamikazeonline, iar când văd căcaturi, acţionez. că demnitatea şi orgoliul tău se înfundă în gaura pizdei – na, e opţiunea ta. eu numesc asta laşitate şi complex de inferioritate faţă de bărbaţi, nu demnitate şi orgoliu. presupun că mai departe o să-mi zici că locul femeii e la cratiţă şi ale cuca-măcăisme de-astea.

     şi desigur, dacă tu aperi numai lume care te linge în cur, e logic să mă suspectezi de acelaşi lucru. nu mă bag.

    • @milf
     dacă un bețiv violează o babă pînă o umple de sînge, în loc să discuți gravitatea violului, tu ții teorii despre cine a chemat poliția și natura relației dintre ăla care a sunat la poliție și babă. mi se pare mie sau universul în care trăiești tu e odios?

    • fata, pa mine nu ma linge nimeni in cur. ca io nu-s asa celebra ca tine si nici nu stiu pozitii de zelist cum stii tu. io ma sterg la cur cu zewa, nu cu limbi de ziaristi sau ce-or fi ei acolo.
     poate tu nu realizezi si poate chiar ai intentii bune, da’ nu reusesti decat sa emasculezi cu atitudinea asta. din dorinta ta de-a ajuta cu prea multa pasiune il pui in inferioritate. nu c-ar conta f tare, io-ti zic numa o opinie. care am chef sa-mi dau cu parerea.
     plus ca azi am fumat suficient incat sa nu ma enerveze nimic inca vreo 2 ore de-acu incolo.

    • păi nici nu are ce să te enerveze, ar fi şi culmea să vii să enervezi oameni şi apoi să spui tot tu că eşti nervoasă.

     „nu reuşeşti decât să emasculezi cu atitudinea asta”.

     asta într-o lume a bărbatului care munceşte pe câmp, dă cu sapa, cu coasa, apoi vine acasă: făăăă, pune ciorba pe masă că te sparg.

     într-o lume în care femeile au studii universitare, ocupă funcţii de conducere şi îşi susţin punctul de vedere, un prieten care îţi ia apărarea e un prieten care îţi ia apărarea, indiferent de sex.

    • bine loreno, confundam feminismul cu bunul simt. mergi tu cu un prieten barbat la o cafea, sa vina unu’ sa-i scuipe-n cana si sa te iei tu la bataie cu ala. nu cred ca un om normal ar simti mai degraba ca a fost aparat, ci mai mult ca a fost umilit. de tine.

    • un bărbat normal are în faţă, în această situaţie, un adversar real, cu care poate lupta. nedo se confruntă cu un site de pe care a fost banat şi unde nu poate riposta.

     de ce tot aduci exemple neconcludente în cazul dat?

    • eu ripostez în locul în care sunt mai mulţi oameni. 😀

     ce, tu când faci manifestaţie cu „huooo scumpirile”, o faci undeva pe unde trece lume, gen, Universitate, sau într-un cotlon ascuns pe unde nu trec decât doi obosiţi?

 7. Epo, sincer, am ajuns la concluzia că ăsta, Nedormitul, nu merită efortul pe care l-am depus noi până acum ca să scriem de el. Eu propun să ne vedem în continuare de serile noastre. Îl lăsăm pe el să injure, în principal gagicile, după cum îi e obiceiul, în continuare.

  La câtă reclamă i s-a făcut, măcar de ar găsi şi el pe cineva.

   • Băi, te-aş înjura, dar ar însemna să mă repet, şi nu-mi place.

    Chiar mai sus o face tâmpită pe MILF, Ia mai vezi de câte ori a fost mitocan cu Marghioala, de exemplu, şi de câte ori a înjurat sub alt nume. Ăsta, echilibrat? Glumeşti!

    Şi, în pula mea, ce e cu pasiunea asta aici de a te lua de mame? Mai abţine-te şi tu dracu’!

    • chiar mai sus o face tâmpită pe MILF, DUPĂ CE I-A EXPLICAT ÎNTÂI, CU RĂBDARE, ÎN ZECI DE COMENTARII, CUM STĂ SITUAŢIA. ŞI AIA A CONTINUAT SĂ FACĂ PE TÂMPITA.

     de câte ori a fost mitocan cu Marghioala? Ia, link.

     Şi de câte ori a înjurat cu alt nume?

     Iar situaţia e în felul următor: dacă aberezi ca un jeg ordinar, se penalizează cu muie maternă. nu-ţi convine, marş la tine pe blog. Nu, nu mă abţin. Dacă dai comentarii de cretin retard bou, îţi spun şi eu că eşti un cretin, un retard şi un bou. Nu-ţi convine? Dă comentarii inteligente, dacă ai de unde.

    • iar diferenţa dintre nedormit şi tine, bou cretin retard, este următoarea:

     -ăla, dacă îl face pe unul tâmpit sau pe una tâmpită, îi şi justifică, PE PUNCTE, de ce.

     -tu îi faci pe oameni tâmpiţi după cum ţi se pune ţie pata. şi eşti incapabil să explici de ce. PENTRU CĂ EŞTI CRETIN RETARD BOU ŞI N-AI OPINII ÎNTEMEIATE, de-aia.

    • 1. nu, m-am luat de o singură mamă, de a ta. mă refer la elena ceauşescu, a cărei poză o ţii în chiloţi, ca să n-o vadă nicu de sub pernă.
     2. nu eu am făcut-o tîmpită pe milf. se face singură prin argumentele pe care le are.
     3. dacă te dai la marghi, te omor.
     4. nu am nevoie de alt nume ca să îţi urez gută îndelungată.

    • Pe cine să omori, măi nedo? 🙂 Nu ştii cum arăt şi ce pot.

     Ia mai terminaţi, băi, cu înjurăturile şi jignirile, că aţi devenit plictisitori!

    • Lorena, îţi vând un pont, pentru calmare, trage aer în piept, numără până la zece, ţinându-ţi respiraţia, expiră uşor. O să vezi că o să te simţi mai bine.

    • bogdan, îţi vând un pont, pentru calmare, scoate botul din curul lui manţog, trage aer în piept, numără până la zece, ţinându-ţi respiraţia, bagă-ţi botul la loc şi suflă uşor. O să vezi că o să se simtă mai bine..

    • Nedo, nu mai ai umor, îmi pare rău. 🙂 De ce crezi că mă simt eu atins sau jignit de prostiile tale?

     La vârsta ta, eşti penibil.

   • În plus, dacă nu m-ai amuza acum mai mult decât mă irită înjurăturile tale, pe bune, ţi-aş fi răspuns.

    Te-am lăudat prea de curând şi mi-au plăcut articolele tale politice din ultima perioadă.

    În pula mea, ce uşor e să înjuri!

    Eşti ceva mai tânără decât mine, ai multă energie decât mine :). Viaţa asta grea, cu zbaterea asta, m-a obosit cumplit, nu pot să te mai înjur pe tine, ca femeie. Mă amuzi pe de-o parte, ai şarmul tău, iar pe de altă parte, numai când mă închipui pe mine înjurându-te, mă pufneşte râsul. Hai noapte bună! 🙂

   • Băi labă tristă, Nedormitule, tu chiar ai vrut să mă scoţi din „silenzio stampa”.

    Unu, asta cu pupatul în fund de la unul care e în partea de jos a gorniștilor lui Băsescu e superfluă, doi, faptul că i-am dat dreptate în privința ta olteanului nu e pupat în fund, trei, ăla e oricum isteț față de tine, care ești prostul și labagiul satului, patru, dacă ăla ți-a spus, pe bune, că ești un prost cu bătături cât cartofii în palmă, ce pula mea ne iei cu procesele baronului manțog? Băi, tu ai rămas cu mintea pe Madame Blogary?

    În pula mea, noi nu putem să-ți dăm un post de consilierul pulii pentru marile tale dezvăluiri politice, în schimb putem să te punem să ne freci veceurile.

    • mă, pupat e cînd îi pupi curul frățește. ce faci tu acolo se numește sărut. french kiss cu ce-are el în cur la ora aia. te-ai ascuns la dracu-n praznic la o postare de acum 100 de ani ca un turnător odios gata să își ofere serviciile la secu împotriva unui vecin care, poate, are cu o mașină mai mult ca tine.
     care e legătura dintre blogary și discuția de față? ce gaze îți bășește curul lui manțog în nas de delirezi în halul ăsta?

    • Meriţi o lămurire după ce te-am futut atâta în gură. În primul rând, există un top al postărilor, deci nu aveam cum să mă ascund, eu oricum nu clonez şi nu semnez sub o mie de pseudonime, ca alţii de peste 35 de ani ca vârstă, doi, am dat căutare cu google pentru blogul olteanului şi m-a aruncat la postarea aia, mai veche, am crezut că e cea mai recentă, nu m-am uitat la dată.

     Îţi vând un pont, dacă Anton e în călduri, toarce, poate ai parte de ceva sex. Poate vă daţi muie unul altuia.

     Securist, eu? Păi ce faci, îi nedreptăţeşti pe idolul tău, Marinarul Chiombaliu, şi pe alţii din jurul lui?

   • Apropo, cum e să o iei la labă cu poza lui Băsescu sub pernă, băi papagal somnambul?

    Când ţi-o da-o şi ţie una de milă?

    Hai dă-te în pula mea, că mai am şi alte treburi în seara asta!

 8. asta-i culmea acuma. mi se impune cum sa trolez. nu-ti convine ce discut io, nedormitule, paraste-ma la lorena sa ma baneze.
  in fabula ta tu esti baba? ce plm de comparatie e asta? mi se pare mie, sau muza voastra e in coma alcoolica in seara asta?

  • ideea fabulei lui e că unui om i s-a făcut o nedreptate, INDIFERENT DE SEX. nu ţi se impune cum să trolezi, ţi se tot explică, răbdător, că baţi câmpii. dar na, poate ai de gătit o tocăniţă şi de spălat nişte ciorapi masculini şi te reţinem.

  • deci, deşteapto, eu n-am pîrît pe nimeni. dimpotrivă, a fost invers. asta ca să ştii succesiunea evenimentelor.
   pe de altă parte, realizez că oricît aș explica, pentru o ţaţă pe marginea şanţului adevărul poate fi ignorat din start. dacă ea vine de-acasă cu opiniile ei, e musai să se întoarcă cu ele intacte înapoi.

   • bine, nedreptatito care esti tu nedreptatita. si violata. n-ai priceput nimica. ramaneti voi cu idealurile voastre si adevarurile voastre. daca pana acuma n-ai priceput ca adevaru tau nu pare veridic in situatia asta, ca pare mai veridic ca tu ai fost un paracios, atunci asta e. si daca tu de-aci pricepi ca te jignesc, asta e bis.
    ma retrag sa-mi comand tocanita, ca m-a-nvatat lorena ca e naspa sa stau la cratita.

    • da’ mă piş cu boltă pe ce ţi se pare ţie că e adevăr şi ce nu. repet, în loc să îţi pui problema dacă gestul lui borţea sau al cui a fost în locul lui este unul ok, creieraşul tău nu poate procesa decît identitatea reclamantului. nu mi se pare că mă jigneşti, constat doar că judecata ta este limitată pînă la un punct identificabil. dincolo de punctul respectiv, vidul absolut, dumnezeu cu mila.
     poate nu am fost clar – în crîşmele în care umblu eu, oamenii se respectă, nimeni nu scuipă în blidul nimănui. oamenii din lumea mea acceptă forţa unui argument şi opinia, fie ea subiectivă, a interlocutorului (apropo, dobitocul de manţog se îndoieşte de obiectivitatea mea – dacă îl vezi, spune-i să nu se îndoiască. nu sînt obiectiv deloc, dimpotrivă, îmi asum subiectivitatea, şi mă mîndresc cu ea).
     în concluzie, trăim în lumi diferite, iar pe mine nu mă deranjează cîtuși de puțin acest fapt.

Poştă şi tu ceva. Da' pe tonul pe care vrei să-l folosesc şi eu cu tine

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s