Sunt nevasta cuiva

Ieri trolam eu calm pe site-ul kamikazeonline (aici) când vine un retard şi începe să se zborşească brusc la mine că ştie el cum mi-a dispărut bărbatul. Îl întreb ce bărbat, cum îl cheamă pe cetăţean să aflu şi eu, ăla evită răspunsul şi continuă să bată câmpii injurios, obligându-mă la futere redundantă şi apăsată de mamă, datini şi neam, până când s-a milostivit un admin şi a făcut curat taman când îi explicam cum stilul lui (al retardului) are o singură justificare logică, şi anume sifilisul congenital.

 

Azi, umblam io pe la nişte firme să-mi recuperez banii pe diverse lucrări. Mergeam pe o străduţă îngustă, mărginită de copaci seculari, exact ca-ntr-o compunere de clasa a IV-a cu titlul „Cum mi-am petrecut vacanţa”. Adia un vântuleţ, să nu uit. Şi îmi ies în cale doi pensionari (un el şi o dumneaei). Deodată, încep să mă privească penetrant, sfredelitor chiar; iar el se apleacă la urechea ei şi-i şopteşte, suficient de tare să aud şi eu:

-Asta-i nevasta lu’…

Baba dă din cap, fără să-şi  ia ochii de la mine.

-O ştiu după ochi, continuă moşu’.

Şi continuă amândoi să mă fixeze, până dispar în zare.

–––

Ştiu-ştiu, ăla era troll oligofren, iar ăştia, doi boşorogi confuzaţi. No connection whatsoever. Dar eu aş putea scrie acum un roman absurd pe tema asta. Una nevinovată, pe care brusc un oraş întreg o suspectează / acuză / ţine în apropouri vizavi de o căsătorie misterioasă. Treptat, află şi ea despre ce este vorba – iar adevărul o face să se cutremure.

43 de gânduri despre „Sunt nevasta cuiva

 1. Crista, nu mai e pentru nimeni un secret ca ai vrea sa fii nevasta unor dame si-atunci ar fi mai util sa te propui drept nevasta de Lorena, decat sa te bagi si tu .

   • aha, deci d’aia n’a mai aparut bogdan. io credeam c-o pandeste pe ruda aia a lui scapatata la cotitura…cand colo, bogdan in spam cu conhobbystii lui…tztztztz.

    • buna asta cu „fute negrese de unul singur”. e greu spre imposibil sa futi o negresa intr-o camera intunecata, mai ales daca negresa nu-i acolo.

  • nu stau să pierd vremea interpretând căcaturi de-astea despre oameni, ca ţaţele lipsite de ocupaţie.

   dacă am de făcut interviu cu cineva, da, îl întreb chestii de genul, dar nu din curiozitatea mea personală, ci tot pentru ţaţele lipsite de ocupaţie. mie mi-e mega indiferent ce fut sau ce ar fute oamenii, iar câtă vreme eşti la mine-n bătătură, îţi recomand călduros să-ţi ţii raporturile sexuale cu grija pentru tine.

 2. Dragă Goodmane, încă nu am ajuns la faza cu negresele la care face referire Lorena (deși nu neg că aș dori asta, mi-a ghicit unul dintre gândurile ascunse). Ieri am avut încă o tentativă de omucidere asupra mătușicii, i-am pus sticlă pisată în chiseaua cu dulceață. Rezultatul, goodmane, a fost acela că mătușa a început să le zâmbească provocator băieților tineri, pe stradă, și să întoarcă capul după ei, holbându-se la fundurile lor.
  Să nu disperăm, la cei 85 de ani ai ei, nu poate să o mai ducă mult. Concluzie este că Arhipelagul Caraibe se
  apropie. Nu te-am uitat.

 3. Lorena, poate că e un semn că vorbesc atâtea persoane de căsnicia ta. Nu aduce anul ce aduce ceasul. Cred că ai fi o mireasă superbă.

  Vin și eu la nuntă, dacă e să fie. Mă împrumut la mătușa Tamara pentru banii de dar.

Poştă şi tu ceva. Da' pe tonul pe care vrei să-l folosesc şi eu cu tine

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s