Kolbhalle by Poqe

Există oameni care nu încearcă să te mintă, să te fraierească sau să te ducă de nas. Cu ăia poţi lucra. Există oameni cu care, pe lângă faptul că poţi lucra, poţi fuziona creativ perfect, pentru că le-a dat Dumnezeu un munte de har şi o gentileţe înnăscută. Unul dintre aceşti oameni este George Popescu (Poqe), fotograful cu care am făcut world hitul Down and Out in Bucharest. Omul şi-a petrecut o săptămână, alături de mine, în casa părăsită din imagini, în Gara de Nord, etc. A cooperat minunat, a fost onest, atent la detalii, amabil, creativ şi, mai ales, dornic să facă o treabă mişto. Redactori-şefi din toată lumea, try Poqe. And, most of all, pay Poqe properly.

Acum, Poqe şi-a terminat primul scurt-metraj documentar. Sunt fericită să vi-l pot prezenta:

3 gânduri despre „Kolbhalle by Poqe

  1. oi fi tu fericita sa ne poti prezenta primul scurt- 😀 -metraj documentar a lu baiatu pozar, da nu stiu altii cum sunt da chestia asta m-a atins la limita culturala. deci ma depaseste, deci n-am nimic de comentat.
    (evident c-as fi putut un luat la plua pe pozar pe teme de hartist cu figuri in cap de inchipuit cultural experimental, da inteleg ca-i baiat de treaba cu gentilete de la mama lui. deci d’aia m-am aptinut)

Poştă şi tu ceva. Da' pe tonul pe care vrei să-l folosesc şi eu cu tine

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s