Ja, ja, das ist gut, ja…

Ca semn al internaţionalismului meu autentic, m-au preluat şi nemţii. Muie neamţu ţiganu, sunt publicată în ţara ta.

 

http://www.vice.com/de/read/Down-and-Out-in-Bucharest

 

Şi în sfârşit, şi VICE SUA:

http://www.vice.com/read/Down-and-Out-in-Bucharest

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

20 de gânduri despre „Ja, ja, das ist gut, ja…

 1. O să li se formeze ălora din Germania, care citesc articolul tău, bun de altfel, părerea că noi suntem o țară înapoiată, lucru care nu este departe de adevăr sau este chiar adevărat, oscilez între cele două alternative.

   • Na gut… es gibt genuge Penner in Deutschland, es gibt auch Mordthaten, Huren mit kleine Titen usw. Aber von selbstgennante Journalistinen hab’ Ich kaum gehört.

    • Așa cum spuneam și la mine pe blog, tind să îi dau parțial dreptate lui goodman. Comentariile tale (așa cum remarca cineva într-un comment pe care l-am și publicat), îți dau o alură de handicapat mintal.
     Desigur, discuţia este complexă, adică nu te putem face handicapat fără o expertiză medicală serioasă, însă tind să cred că intuiţia mea funcţionează, deoarece a funcţionat de nenumărate ori, aşa cum spuneam şi la mine pe blog.

    • Aşa cum spuneam nu de mult într-un post elaborat de mine pe blogul personal în legătură cu gazele sulfuroase şi efectul de seră, vocea comentatorului bogdan este sulfuroasă.
     Fără îndoială că vor exista voci care să îmi conteste opiniile – în fond şi la urma urmei, sîntem o ţară liberă, aşa cum remarca cineva pe blogul meu. Aş crede, însă, că este vorba de invidii şi nu de altceva – multe voci sînt sulfuroase, dar niciuna nu ar reuşi să emane atîta miros de sulf cît emană vocea antevorbitorului meu.
     Aş mai adăuga că vocea sulfuroasă este foarte probabil – de fapt, cu siguranţă – provocată de consumul de materie fecală care, o dată ce îi atinge coardele vocale ale lui bogdan, în combinaţie cu lichidul seminal, produce nişte acorduri inconfundabile datorită cărora, aşa cum remarca familia lui bogdan, ascultătorul are senzaţia că este flatulat.
     Voi dedica un post întreg acestui fenomen care trebuie neîntîrziat să îi preocupe pe politicieni (dacă vor deveni vreodată serioşi), pe oamenii de ştiinţă şi pe manifestanţii de pe wall street.
     Mai multe detalii pe blogul meu, dar nu încă.

 2. „I’m international, bitches!”-.com., „Sunt internaţională. Din nou. Şi tot pă reportaj”-.com/en, „Ja, ja, das ist gut, ja…”-.com/de – .com/read

  ori de cate ori fabricau oo, gainile lu mamaie (de la tara), spamuiau vazduhu cu: cot cot cotcot cotcotcot cotcotcotcotDAAAAAAK !!!!! X 1000
  very annoying.

Poştă şi tu ceva. Da' pe tonul pe care vrei să-l folosesc şi eu cu tine

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s