My Rhythm Stick

Am foarte multe stickuri şi foarte multe pixuri, toate branduite. Pentru că la toate conferinţele de presă şi se dă pix şi / sau stick. Am stickuri cu o grămadă de branduri de maşini, de festivaluri de film, muzică, teatru, evenimente sportive, stickuri de ambasade şi stickuri de institute culturale, stickuri de corporaţii şi stickuri de fundaţii. Deci pot să-mi pierd liniştită minţile, că pot umbla cu vreo 60 de giga de memorie la gât. Crecă e mai multă decât în cap.

Aş putea să vă invit pe la mine să-mi vedeţi colecţia de stickuri, dar n-o s-o fac. Şi nu pentru că sunteţi nişte labagii jalnici care o frecaţi pe net şi nu meritaţi chemaţi într-o casă de femeie. Ci pentru că pierd stickuri cu viteza cu care le capăt, ba uneori chiar mai repede. Aştept cu nerăbdare ziua în care voi poseda -5 stickuri. Atunci o să vă chem pe la mine să-mi constataţi lipsa acută de stickuri şi să faceţi ceva în privinţa asta. Gen, să-mi aduceţi unul.

Deocamdată mă enervează când trec printr-un moment crucial, am nevoie de unul şi nu găsesc. Crecă ieri l-am văzut pe Pulică alergând cu unu-n dinţi prin casă. Cine ştie sub ce dulap o fi.

 

Ave Transfer.ro. Te fuţi?

23 de gânduri despre „My Rhythm Stick

 1. „Deocamdată mă enervează când trec printr-un moment crucial, am nevoie de unul şi nu găsesc”

  miemi spui de momente d’astea cruciale !? pe mine ma enerveaza de mor cand am nevoie sa-mi descarc sticku’ si nu gasesc port USB. stau cu sticku’n mana ca prostu…
  Am nevoie
  De-un port USB
  Care sa stie
  Meserie

 2. Tine stickurile in necessaireul cu rujuri.:) Sau in sertarul cu oje. Sau inventeaza un sertar special cu lucruri ce tin de conectica, internet, telefonie: chargere, stickuri, cabluri de date, cabluri usb-usb. Calitatea vietii tale va creste simtitor! 🙂

 3. te-ai scos repede, dar sti bine ca asta e de la mine, fara nici o interventie din partea ta.
  hate me now,
  you already do, anyway.

 4. io am un singur stick. de care chiar am mare nevoie. e plin cu date, lucrari si softuri portabile. din cauza ca imi este izmenabil (indispensabil), il tin agatat de gat cu un lant d’ala din bile de fier. e practic. e mereu cu mine. nu stiu daca e o solutie buna, da’ am mereu stick. sticku’ fie cu cei merituosi!

   • eram aproape sigur ca nu. dar, cum sunt in mare depresie si iau calmante ca sa nu ma sinucid, e posibil ca respectivele pastile sa plei trics cu gandurile mele. deci nu stiu ce sa iti raspund. daca vrei neaparat sa afli, ne putem intalni la o bere si te uiti cu ochiu tau, discerni si decizi ce e aia.

    • Nah, de unde stiu io ca nu e adevarat si daca ne vedem nu vrei sa te sinucizi incercand sa ma violentezi pe la spate? Sunt tot felu’ de nebuni pe internet, n-am incredere.

    • da, sunt multi nebuni pe net. daca ramai doar pe net, risti sa te indepartezi de realitate si sa iti futi rau perceptia. treaba ta.

 5. Mie, pe cand eram student la oxford un coleg imi zice-Ba ,o vezi pe aia ,e nepoata ducesei de…Alt coleg imi zice :-O vezi pe aia e sora ducesei de kkmk….si asa mai departe.M-am enervat si m-am transferat la o universitate londoneza unde pot sa fut in voie,fara aprobare aristocrata.Sau stickuri.

Poştă şi tu ceva. Da' pe tonul pe care vrei să-l folosesc şi eu cu tine

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s