Being naşpa. And loving it.

Ce rost are să arăţi bine, când retarzii nu vor încerca decât să se folosească de asta împotriva ta? E în regulă să fii urâtă cu crengi şi nefutubilă, măcar nu te va suspecta nimeni că ţi-ai obţinut contractele altfel decât pe bază de talent şi competenţă.

Mai nasol cu pulifricii care se milogesc 4 luni de câte o nasoală, apoi, un an şi ceva, se poartă de parcă nasoala ar fi fost singura pizdă de pe pământ. Şi tot ei scriu dialoguri imaginare în care dau sfaturi de dragoste bărbaţilor normali.

36 de gânduri despre „Being naşpa. And loving it.

 1. schimba decat ala cu doar sau numai si n-o incerca cu „taci, lache, ca era la misto” ca nu halesc. si ofera-te un pic neculcatului aluia, ca tare mai plictiseste internetul de dorul tau.

 2. Mercurial SC Goodman & niste racketi SRL:

  1. scris cu cuiu’ Spalama pe VW Polo cu nr. GJ-05-KAM – 1 bere
  2. scris –„–– Spala-ma –––––‘–––––––– – 2 bere
  3. stomatologie – aerisit dantura – 1 bere/1 dinte , 2 bere/masea.
  4. ortopedie – materiale de constructii – 1bere/ 100gr. de ghips
  5. futut ma-sa normal – 24 bere
  6. futut ma-sa cu perversiuni – 24 bere + 2 etnobotanice
  7. Mantog meet Elodia – 1 buc stewardesa cu Cristina in buletin

  • gospodin goodman, as dori un articol de la ‘mneavoastra din catalog. m-ar intreresa art. 1. se poate ca in loc de „spala’ma” sa apara „e=mc2” si dedesupt mai mic „by manzty”. a, ca era sa uit: schema geocardudaev o cunoasteti? dasfidania.

 3. Auzi ba manti, nu te mai chinui asa. Vezi-ti de fotbalu si masina ta de cocoalar. Tot n-ai clasa asta e problema. Parca ideea era sa distrati spectatorii ..Incerci tu ici si colo sa faci pe rotundu si degeaba incerci sa spui in 3 pagini ceva ce-ar merge zis in 5 randuri.. se intelege oricum din start ideea. Fa si tu economie de energie, ramane mai mult pt ..restu

  Si da..forza lorena !

 4. Abia cand am linkuit unul catre altul in aceeasi zi mi-am dat seama ca tu de fapt ai trafic de 3 ori mai mic. Sa-nteleg ca toate dronele astea care comenteaza pe-aci sunt Nedormitul? Esti sigura ca nu e mascat in toti care vor sa ti-o traga? Si da, chiar asa, ce te costa sa-i dai si lui niste pizda? Te-ai futut si cu postaci mai naspa, pariez.

  • sau că sunt de 3 ori mai puţine persoane interesate de un lingău blocat pe repeat decât de o naşpetă.

   iar dronele astea comentează şi la tine, e simplu să le verifici ipurile. nemaivorbind de faptul că viaţa mea sexuală şi numărul de doritori nu se numără printre problemele tale.

  • bă manţicule! mai dă’o’n tamponu’ lu’ mama omida dă jmecherie! ai luat învoire pă 2 ore, să te duci să te lăbuieşti strategic la mormântu’ lu’ nu mai ştiu ce fraier care aveai tu mare drag de admiraţie de personalitatea lui extrem de exacerbată. ai depăşit termenu’ de întoarcere în campus cu o grăma’ dă vreme. şi ce crezi? te gasesc pă blogu’ dă la o doamnă adevărata cum proferezi tu vorbe ireale şi deşănţate în acelaşi timp. ‘şti un tâmpiţuc! sugi curu’! ce bă? ce vreţi, bă morţilor? bă frumuseţule! cre’ că tre’ să sugi şi pulili lu’ domnii morţi. domniile lor şi’au manifestat dorinţele lor în sensu’ ăsta. şi cum tu eşti de serviciu permanent la trebi d’alde astea….GLHF!

 5. Este o chestie frumoasă, plină de sensibilitate, ca un bărbat să aibă răbdare să facă o curte lungă de un an unei doamne. Pesemne ”nedormitul” vine de la sentimentele de dragoste și dorință mereu treze la personajul cu acest nume.

  Cele mai frumoase și mai ardente trăiri un bărbat nu le are când dragostea se împlinește – ei aș! – ci când ea e fără de speranță. Marii poeți au creat capodopere când au fost nefericiți în dragoste.

  Așteptăm un volum de poezii pe piață, un posibil bestseller, cu un titlu de genul: ”Nedormirile mele”.

 6. „being naspa” include deci si julituri in genunchi.
  si-o ‘muie’ putin stramba. si mult negru si-n sange.
  Ce-i mai frumos decat sa fii „naspa” ?
  Normal si logic, sa fii si mai „naspa”.

    • Gambitul libidinosului:

     io: d4 d5 – Sportul Șah NU vine cu vânătăi, julituri la genunchi, contuzii, cucuie
     tu: c4 dxc4 – nu, dar nici nu face talia zveltă şi fizicul tonifiat
     io: Cf3 e6 – da, dar face mintea brici
     tu: e4 cf6 – ehe, cati campioni brici nu s-au dat cu capul de pereti ca au mutat nebunu in loc de goodpiece, cati si-ar fi dorit sa dea timpul inapoi, ma-ta-i curva, o ai mica, esti bou
     io: Nxc4 Ne7 – nu e curva, e mare, te futi ?
     tu: Cc3 0-0 – da, șah !
     io: culc regele, scol putza, șah&mat

    • eşti penibil, ca de obicei. mintea mi-o antrenez destul prin joburi, nu am nevoie de un hobby care să antreneze ceea ce antrenez câte 12 ore pe zi. sinucide-te. dar înainte de asta, fute-o pe mă-ta.

Poştă şi tu ceva. Da' pe tonul pe care vrei să-l folosesc şi eu cu tine

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s