Mess of the Day

Ca de obicei când mă fute o lene năpraznică în menajatrua cu o lipsă de inspiraţie îmbujorată şi bârzoetă, pun o discuţie de mess:
Ostap: bă, ăştia de la ziar toţi îs lobotomizaţi înainte de angajare?
lorena lupu: but of course
lorena lupu: şi mie mi-au zis că e obligatoriu dacă vreau job
Ostap:

La sosirea echipajelor SMURD, copilul a fost găsit decedat şi încarcerat, iar mama lui, Simona Irimia, din localitatea Salcea, tot moartă, dar aflată la o distanţă mai mare.

Ostap: cum să nu râzi la aşa ştiri?

54 de gânduri despre „Mess of the Day

  • doctore, eşti cam dependent de ginecopate care nu prea-ţi apreciază talentu literar. mai fă şi mata o poză cu bordelele alea cu care ne tot sperii.

   • iar tu eşti cam troll. ceea ce nu e rău dacă e cu măsură. dar dacă depăşeşti linia fină dintre trolaj şi cocălăreală, mama ta va cam avea de suferit abuzuri orale, vaginale şi anale.

    o zic doar aşa, prieteneşte.

    • n-am înţeles ce treabă are mama mea cu trolaju meu. a, nu sunt din bucureşti, sunt român, my bad.

    • nu cu trolajul, ci cu cocălăreala, am zis.

     şi e simplu: dacă nu ţi-a dat educaţie la timp, va fi pedepsită exemplar pentru asta. cam atât.

 1. am înţeles că e blogul tău, deci poţi să faci pe el cam tot ce nu poţi să faci pe alţii, totuşi, când a scris mama mea pe blogul tău? ca să nu fiu cocalar.

  • o mai desenăm o dată, ca pentru lenţi: când tu semnalezi câte o cocălărească, e semn că n-ai beneficiat de educaţie când trebuia şi că nu tu eşti de vină pentru deprinderi de comunicare prost formate, ci maică-ta. se numeşte distribuţie justă a muii.

 2. adică trebuie să-ţi sug pula, ca să nu fiu cocalar, pentru că am comentat la comentariul unui alt comentator decât ilustra ta persoană, iar tu, o băgăreaţă în seamă, e drept, pe blogul tău miriapodic şi premiat cu premiul celui mai miriapodic blog al speciei umane în plin dezastru financiar şi intelectual, împarţi muia ca dumnezeu inteligenţa pe pământ, pentru ca mama mea să nu fie vinovată că ai adus-o în discuţie?
  ÎN AFARĂ DE MINE, PE CINE AI MUIT PÂNĂ ACUMA PE ARTICOLUL ĂSTA TEMBEL?
  NU CREZI CĂ EŞTI CAM NĂTÂNGĂ?!!!

  • ok, deci chiar eşti troll idiot. şi da, vaca de mă-ta te-a crescut vită cretină şi proastă, deci ia prima muie.

   te-ai legat PE BLOGUL MEU de unul care nu-ţi zisese nimic.

   dacă la tine-n curte pot cretinii să se lege de oameni nevinovaţi şi tu nu intervii, e încă un semn că vaca dobitoacă de mă-ta te-a crescut vită proastă şi imbecilă, deci ia a doua muie.

   şi în măsura în care semnalizezi în continuare că n-ai înţeles ce îţi tot explic, vaca de mă-ta ia şi a treia muie că n-a avut grijă să te ducă din timp la cursuri specializate pentru retarzi.

   ŞI ÎN AFARĂ DE TINE, CINE MORŢII PROASTEI DE MĂ-TA A FOST IDIOT LA ARTICOLUL ĂSTA? Ai ghicit, nimeni. DECI EŞTI SINGURUL A CĂRUI MAMĂ SUGE UN BUCHET DE PULI.

 3. beibi, ia să vedem cum stăm cu educaţia, bunul-simţ şi instruirea (facem abstracţie de cei 7 ani de-acasă, că e inutil):

  1. mi-am exprimat o părere despre articolul tău, bun, rău, cum o dat dumniezău. părerea mea văd că a contat, mai ales că nu era exprimată în termeni licenţioşi. dar să nu anticipăm, căci:
  2. am toată aprecierea pentru domnul doctor gregorie, lucru afirmat şi pe saitul măriei sale, ceea ce ţi-a cam scăpat, cam ca mucii din pizdă pe clanţa uşii pe care o iubeşti.
  3. ai băgat-o, TU, cu de la TINE putere, pe mama, care n-are absolut nicio relevanţă, în discuţia mea cu gregorie, ai înjurat-o, de parcă n-ai avea şi tu o mamă, mă rog, poate n-ai, există şi copii abandonaţi prin fabrica de ţigări din sf. gheorghe, pe care îi prizează bucureştenii…
  4. deci, cine e retard?

  • 1. părerea ta era un trolaj, care nu m-a interesat, deci te-am lăsat în pace.
   2. prea puţin mă interesează ce trolezi tu pe blog la gregorie, atâta timp cât îl cocălăreşti aici. mă doare-n cot că tu-l pupi pe unu-n cur la el acasă dacă te legi de el la mine pe blog. tot pasibil de muie eşti.

   3. VITĂ IDIOATĂ ŞI RETARDĂ. ŢI-AM EXPLICAT DE X ORI: CÂND TU TE MANIFEŞTI COCĂLĂREŞTE, E SEMN CĂ PROASTA DE MĂ-TA NU TE-A EDUCAT, DECI E PASIBILĂ DE MUIE. ÎN MORŢII IDIOATEI DE MĂ-TA, DE CÂTE ORI SĂ-ŢI MAI DESENEZ UN RAŢIONAMENT SIMPLU, SĂ-L PRICEPI? şi nu, faptul că eu am o mamă n-are legătură, câtă vreme eu nu vin la tine pe blog să-ţi brutalizez comentacii.

   4, deci, tu, evident. ţi-am explicat de jdemii de ori un raţionament simplu şi tot îţi semnalizezi prostia.

Poştă şi tu ceva. Da' pe tonul pe care vrei să-l folosesc şi eu cu tine

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s