Trolez pentru tine

M-am uitat ieri la „Dansez pentru tine” special pentru Piersic junior, aşa cum, anul trecut, mă uitam pentru Bucurenci. Ador ocaziile în care cineva care se mişcă precum o cizmă unduioasă se duce la „ringul viselor” (Iulia Vântur), să ajute un „suflet îngenuncheat de suferinţi” (tot Iulia Vântur), să „fie un luptător” (frază stereotip Iulia Vântur, numită în continuare fsiv), să „meargă mai departe” (fsiv), să „dea ce are mai bun” (fsiv), deci „ne bucurăm tare mult” (fsiv).

Iulia, o idee de la o afonă: încearcă şi cu cuvintele tale.

Bun, dacă Bucurenci se lua al dreq de în serios, Piersic junior s-a dus, făţiş şi fără înconjur, la trolat. Ceea ce e genial. Ieri, Bănică junior se chinuia să stoarcă lacrimi de la public: „Nu-i aşa, draga mea, că îl vezi rar pe tatăl tău?” (unu’ care muncea la dracu-n praznic, sau gen). „Da”, zice femeia gâtuită de lacrimi. Şi Piersic, gâtuit de gâtuială: „Şi eu îl văd rar pe taică-miu”.

Apoi s-a pus să danseze. Cel mai „dans în care ea a scos untul din ea, iar el a stat pe scaun”. Am râs de m-am tăvălit pe jos. La pariu că nu merge embed, că wordpress suge?

Irelevant. Prevăd că, din cauza juriului lipsit de umor, o să intre curând la duel. Dar jur să îmi cumpăr zece cartele de cosmote şi să-l votez de pe toate zece, să îmi fac banner cu „Votez Piersic junior, un mare dansator” şi să conving pe cine pot să-l voteze. Cum să nu susţină un troll înnăscut pe un alt troll înnăscut?

30 de gânduri despre „Trolez pentru tine

      • din juriu, il va gasi adorabil doar emilia popescu.Restul habar n-are cu ce se mananca umorul sau spectacolul. As urmari si eu tot show-ul dar n-am rabdare. Prea putin dans si prea multa labareala-n lacrimi. Un kitch.

Poştă şi tu ceva. Da' pe tonul pe care vrei să-l folosesc şi eu cu tine

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s