Coming out

Oare sunt singura care sesizează cât de gay poate fi acest schimb de amabilităţi? El atacă, ea răspunde.

Guys! Cine credeţi că o cumpără pe aia cu „mă identific atât de tare cu locul meu de muncă, încât încep să-mi calc prietenii în picioare”? Dacă ar fi aşa, ar însemna că a dat rinocerita în voi, şi ar fi păcat. Înclin să cred că, înainte de a fi angajaţii trustului X (Realitatea-Caţavencu) sau Y (N-ai-tu-treabă-de-unde-avem-noi-bani), sunteţi oameni. De aceea, prefer să îmi spun că ăsta e modul vostru neconvenţional de a vă face coming-out-ul (ceea ce ar fi sweet), decât să cred că aţi început să vă muiţi slujind interese patronale (ceea ce ar fi foarte, foarte, foarte lame).

33 de gânduri despre „Coming out

 1. Raspuns: am fost informat asupra „nu judeca daca nu vrei sa fii judecat”, „doar sfintii au dreptul sa judece lumea” si semnificatia cuvantului „compromis”.

 2. Te-ai prins că articolul ăla era pentru vizite, nu? Bine, mai puţin de la pulifriciul gratis care a banat cam tot ce ţine de mine (de la numea la cele 4 adrese de mail, trecând şi prin numele blogului) deci nexam vizite de la el.
  Iddea e că, din motive care nu cred că interesează pe nimeni, am lipsit din peisaj ceva vreme şi acum încercam să-mi fac o intrare în forţă. 🙂 Mă aşteptam mai mult să-mi sară în cap fanii lui Manţi da’ nici decum să deschiti tu un nou front de luptă la mine. A fost amuzant oricum.
  PS: Cine pula mea e Mircea Popescu?

 3. Si catavencu si camicaze sunt incercari de umor , ce pretentii sa ai de la oamenii care fac aceste incercari ? Un demers trebuie sa-l duci pana la capat , altfel ramane un insucces . Insuccesul naste frustrari .Asa s-a nascut camicaze .
  Asta e o judecata de valoare , nefiind sfant , sper ca am dreptul …
  Domnisoara , nu e relevant ca mantog s-a pus in postura sotiei , revista camicaze e libera pe internet , poti scrie oricand despre continutul pestilential al produsului lor , daca revista e buna „polemicile” acestea sunt stupide , daca revista e de cacat , atunci oamenii care o fac au relevanta . Si polemicile au sens…Eu , recunosc , nu citesc (nu pot , am incercat,am senzatia ca n-am timp de asa ceva..) revista camicaze.
  Asa mi se pare corect , sa analizezi cuvantul , nu oamenii .
  Nu , nu apar pe nimeni , eu tin cu tine pentru ca imi placi !

 4. iar mie mi se par naşpa verdictele de genul „sunt încercări de umor”. săptămâna trecută am râs în hohote de patru articole din caţavencu şi de vreo trei din kamikaze. deci mai sunt şi reuşite, nu doar încercări.

  mi se par naşpa generalizările, de fapt.

 5. Da, râd. Să ştii că eu pot să mă înjur o după-amiază întreagă cu un om şi să-i recunosc valoarea în continuare.

  Nu-s genul mic-frustrat care, dacă se ceartă cu cineva, începe să-l ponegrească. Chiar dacă m-ar bana Piticigratis mâine (nu e exclus s-o facă 🙂 ), tot un pamfletar talentat ar rămâne, din pedeveul meu. Iar Manţog ar fi bun pe narativ, are talentul de a crea atmosferă – păcat că îşi fute talentul scriind despre fotbal şi alte căcaturi.

 6. Nu sunt de acord cu tine. Pitici gratis are un talent deosebit de a inventa figuri de stil deosebit de amuzante chiar şi atunci când sunt deosebit de vulgare. Dar sincer eu nu îi simt sclipirea de pamfletar. Iar Manţi AVEA talentul de a crea atmosferă. Rămân la părerea că cele mai bune texte ale lui sunt acum doar cele în care se ia de alţii. Şi da, fotbalul şi pariurile sportive îi eclipsează calităţile.
  În ceea ce priveşte gradul de amuzament, da, râd uneori la ei pe bloguri. Dar la publicaţiile la care activează nu râd nici gâdilat. Parcă nu ar scrie cu acelaşi condei.

Poştă şi tu ceva. Da' pe tonul pe care vrei să-l folosesc şi eu cu tine

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s