Campanii penibile de Fuckbook, Ep. 1

Aţi remarcat că toate muierile de pe Facebook au statusuri cu „îmi place pe gard”, „îmi place pe frigider”, „îmi place în morţii mamei mele”*

Da, logic.

Ce morţii mă-sii înseamnă asta? v-aţi întrebat voi. Ca şi mine de altfel. Ce epidemie de penibilism o fi cuprins cea mai cunoscută reţea de socializare din lume?

Well, guess what, nu e o campanie Erogen.ro, „spune-mi unde-ţi place şi se rezolvă mintenaş”. Nu e nici o campanie Avon, „spune-mi unde îţi place şi îţi dăm cu gelul de tonifiere / întărire / injecţia cu botox / implantul de silicon, să îi placă şi lui tot acolo”.

Nuuuu. E doar o campanie de cancer awareness, iar muierile spun unde le place SĂ LASE POŞETA. Lăbărtatea ne luminează. Aici.

Acum, conexiunea logică dintre conştientizarea ideii că e rău să ai cancer şi lăsarea poşetei îmi scapă. Nu, serios. Îmi place pe scaun, deci rectal? (gen, cancer la colon?) Îmi place în cap, ca Monicăi Columbeanu, deci cerebral? (cancer, babe, sure). Nu îmi place s-o pun, că mi-e frică de eventuale furturi, o ţin numa’ sub braţ, deci no cancer? Îmi place să ţin cu dinţii de ea (de poşetă) deci cancer gingival?

Nu, serios, ăla care-mi explică legătura logică are o şampanie de la mine. Pe Facebook, cum altfel?

PS: Mie îmi place între sâni. Că are cureaua lungă şi se aşează aşa de la sine. Ce ziceţi, v-am avertizat împotriva cancerului?

UPDATE: Mai nou, nişte pizde sclifosite au început să se răţoiască la redactorul Libertatea că le-a stricat campania. Întreb din nou: care campanie? Bun, trecea luna octombrie cu colegele noastre de facebook povestind unde le place. Pe unu noiembrie, ziua morţilor, se spărgea abcesul misterului. Aşa, şi? CE AFLAM NOU DESPRE CANCER, FOR CHRIST’S SAKE? Sake, băutură alcoolică, nu sake, hatâr.

71 de gânduri despre „Campanii penibile de Fuckbook, Ep. 1

  1. Speculez acum, doar poate ca ideea e ca lucrul asta sa devina atat de celebru si povestit in media incat „cancer awareness” sa apara peste tot, chiar daca nu exista o legatura directa cu „actiunea”.

    Uite, deja Libertatea pomeneste de asta, daca se mai baga si Cancan ( ca doar are legatura cu sexul) deja se acopera aproape 10% din populatia adulta a Romaniei.

  2. ok, am înţeles. pe coperta viitorului meu roman îmi voi pune o poză cu un vagin, chiar dacă nu va exista nici o legătură. şi o să zic că ideea mi-a fost dată de o campanie de cancer awareness.

    mishwoo: păi nu există explicaţie, asta-i explicaţia.

Poştă şi tu ceva. Da' pe tonul pe care vrei să-l folosesc şi eu cu tine

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s