Oameni care muncesc şi oameni care o freacă

Oamenii care muncesc se bagă în seamă moderat şi doar atunci când au ceva relevant de spus. Oamenii care muncesc nu îţi pierd timpul – pentru că timpul tău pierdut e şi timpul lor pierdut. Oamenii care muncesc comunică raţional, îţi ascultă argumentele şi caută logic modul prin care se poate ajunge la un consens.

Oamenii care o freacă au impresia că le datorezi atenţie oricând, oricum, oriunde – pentru că oricând-ul lor e atât de fluid. Oamenii care o freacă se poartă cu timpul tău de parcă ar fi avutul lor. Oamenii care o freacă nu au nimic de comunicat raţional. Nu au decât reproşuri, pretenţii şi aşteptări nerealiste. Nu îţi ascultă argumentele, nu caută consensul, ci dramatismul situaţiei. Oamenii care o freacă îţi irosesc în mod nejustificat timpul şi nervii.

Şi da, ştiu că nu spun nimic nou, dar am simţit nevoia să îmi mai exprim o dată ura pentru cea de-a doua categorie şi reprezentanţii ei. Ştiţi ce v-aş face, băi, muiştilor? Mi-aş face plantaţie de bumbac şi v-aş face sclavi pe ea. Şi aş plăti dispeceri-de-futut-la-icre, să vă facă dramolete în timp ce eu vă mân cu biciul. Abia atunci aţi înţelege, cretinii pulii, cât sunteţi de ofticanţi în strădaniile voastre de a fute ziua omului. Muie vouă.

19 gânduri despre „Oameni care muncesc şi oameni care o freacă

 1. Pffs, credeam ca deja esti calita la faza comentariilor :). Nu e mai ok sa tastezi o muie simpatica ?

  Am observat totusi ca tii sa le raspunzi la fiecare in parte, fie ei oameni ironici sau troli transexuali.

 2. daca i-ai face sclavi pe plantatie, ar inceta s-o mai frece si ar incepe sa frece trestia sau bumbacul sau orezul. activitati care se califica onorabil pentru sensul de „munca”. daca vor incepe sa munceasca, vor avea timp doar pentru kestii relevante si panseuri doldora de intelepciune.ofticanta e si intelepciunea, dar mai putin decat lenea.iata o dilema din care tre sa iesi, inainte sa spargi monitorul:).

 3. thecreatrix: 😀

  isa: tu nu erai annoying nici când o frecai.

  watzap: dar cine vorbea de comentarii în această postare?

  şi, da, cred că oamenii care ţi se adresează merită răspuns.

  noemi: păi dacă ar vedea cum e să fii solicitat, ar înceta să „o” şi să „te” frece. 😀

 4. Confederata fara mila, adu-ti aminte de Gettysburg si Vicksburg , de Appomattox, de garzile negre care violau femei albe, dupa predarea generalului Lee,de ruina economica a Sudului, nu tara impinge intr-un razboi sangeros.

 5. Pingback: Oameni care muncesc şi oameni care o freacă | RoDigg News

Poştă şi tu ceva. Da' pe tonul pe care vrei să-l folosesc şi eu cu tine

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s