Scent of a Man

Când am zis în redacţie că Răzvan Rădulescu are ceva din şarmul misterios şi privirea adâncă a lui Al Pacino, cei şase bărbaţi alături de care îmi căram crucea profesiei au început să facă un mişto crâncen, de autobază. Nu citez poantele mai porcoase, ci doar una mai soft, boeresciană: „Mdeah, încă te îndrăgosteşti de intervievaţi, ca o boboacă.” Nu mă îndrăgostesc de intervievaţi ca o boboacă, dar în cazul ăsta, nu mi-ar fi fost deloc greu.

Foto: Andrei Păcuraru

Mai multe, în Playboy de septembrie. (Nu menţionez că o puteţi avea pe Pamela Anderson din toate poziţiile, pe mai multe pagini – de vreme ce pe Pamela aţi avut-o deja pe peliculă.)

62 de gânduri despre „Scent of a Man

 1. 🙂 cred ca „Ti-ai luat-o” meritat,nu neaparat la modul vulgar.asa patesti daca de confesezi 🙂 in public masculin…poate ca le-ai ranit orgoliul cu aprecieri + pentru alt specimen 🙂 masculin…intre barbati ar merge comentarii ca ale tale dar altfel…:) niet !
  auguri !

 2. punctuldevedere: păi nu mă confesam, vorbeam despre un subiect de interviu cu obiectivitatea şi echidistanţa unui jurnalist. 😉

  thecreatrix: thank u, thank u.

  petrov: iar comentezi în necunoaştere de cauză?

 3. pentru că o bună parte din comentariile tale sunt miştouri ieftine la adresa unor oameni a căror activitate oricum nu o urmăreşti şi nu o cunoşti. (dacă ar fi miştouri argumentate cu detalii din viaţa şi opera omului, nu aş avea nici o treabă. dar eşti prea puţin informat să faci asta, nu-ţi rămâne decât miştoul pointless – cea mai penibilă formă de manifestare a propriilor neputinţe).

  ce-ţi lipseşte în viaţă, de nu încapi de ei? şi ce încerci să dovedeşti prin remarcile astea de căcat?

Poştă şi tu ceva. Da' pe tonul pe care vrei să-l folosesc şi eu cu tine

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s