Titus Muntean rulzzz

I-am luat un interviu haios şi stropit cu vin alb, în decursul căruia mi se futu reportofonul. (De fapt, reportofonul s-a fost futut la Cluj, la TIFF, unde i s-a rupt clapeta, şi s-a fost dres amatoriceşte cu scotch. De la căldură, scotch-ul s-a fost cedat).

Titus Muntean a scos telefonul mobil şi am reluat interviul de la zero. Şi l-am înregistrat pe mobilul regizorelui. Apoi a trecut o zi.

A doua zi, pe când mă pregăteam să-l sun pe Titus Muntean, să îi reamintesc să îmi trimită interviul nostru pe mail, m-a sunat el. Să îmi relateze că şi-a pierdut cablul de date al Erickson-ului, şi că singura soluţie e un laptop cu bluetooth. Eu mă îndreptam spre Bookfest… i-am promis să îl sun la întoarcere.
La întoarcere , era deja f’o 8, iar eu eram intens alcoolizată de la întâlniri cu scriitori, scriitoare şi editori – a rămas să ne revedem luni seara. Acum.

Acum, sunt on set. Toată echipa de filmare a colaborat la transferul cu succes al interviului de pe Erickson pe laptop. Apoi am stat să căutăm ceva care să „citească” .amr. VLC nu citeşte „amr”.

UPDATE: Am reuşit să convertim .amr în mp3.

UPDATE2: Mergeeee! Ce mişto e la filmare. 😀

8 gânduri despre „Titus Muntean rulzzz

  1. off-topic

    Nu eşti singura care a flămânzit la Cluj şi a tânjit după capitală – Alex Leo Şerban era necăjit că nu găsea restaurant deschis în centru după miezul nopţii …

  2. In urma unei nasteri atat de grele, cred ca a iesit un interviu reusit. Cum ai de gand sa-l botezi? Si, ai grija, nu te mai inhaita cu indivizi din astia futaciosi precum reportofonu’ 😀

Poştă şi tu ceva. Da' pe tonul pe care vrei să-l folosesc şi eu cu tine

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s