Blogs that link here

Da, l-am revăzut pe Pulică. De aceea, spre regretul fanilor telenovelei „Viaţa fără Pulică”, aceasta s-a încheiat. Cu pisiceală şi tăvăleală, tors şi pupici pe botic.

Între timp, am trei postări de semnalat:

1. O analiză inteligentă şi comprehensivă despre Hyde Park. Una care arată că bibliotecababel este o mai bună cititoare decât sunt eu ca scriitoare. Mulţumesc. Şi iată postarea.

2. Oana Stoica Mujea e noul PR Tritonic. Şi pentru că nu are şcoală de PR, care să o înveţe: „Arta PR-ului, draga noastră, este de a face relaţiile dintre oameni teribil de complicate, ca să pari tu teribil de necesar”, Oana simplifică. Şi eficientizează. Datorită ei (şi numai ei!), sunt prezentă la Bookfest, în standul Tritonic, de la 12, să îmi prezint cărţile. Iată.

3. Am păstrat cea mai veselă chestie la urmă. Un penibil fără importanţă mă trollează din când în când cu remarci de ţăran scuipător de seminţe. Nimic nou. De obicei îi răspund în silă şi se lasă păgubaş.

Apoi, brusc, postează un comment: „te anunţ că faci parte din juriul a nu ştiu ce căcat de concurs fac eu la mine pe blog să câştig trafic”.
Wait a minute!!! Mă anunţi că fac parte din ceva? Aşa, îl anunţ şi eu pe frumosul regizor chilian de la TIFF, Sebastian Lelio, că poate să se considere futut. Logic că am dat delete şi i-am urat boului în gând să îl anunţe mâine autorităţile că şi-a vândut mama pe vodcă.
La câteva zile, lăbarul penibil pune un test de inteligenţă. Ce lipseşte dintr-o revistă Playboy pe care e intactă folia? Răspunsul evident: „Numai o vită proastă îşi dă cu părerea despre o chestie necitită”.
Şi numai o vită proastă stă să trolleze la infinit un blogger, să îl anunţe că face parte din nu-ş ce căcat, apoi să declame „cel mai tare o întărâţi pe Lorena Lupu dacă nu o bagi în seamă”. Comment la o poză cu revista. Nu, vită proastă, cel mai tare o întărâţi pe Lorena Lupu când insişti să arăţi cât eşti de vită proastă.

36 de gânduri despre „Blogs that link here

 1. N-am citit Hyde Park, dar „bibliotecababel” m-a facut curios(ciudat, tot asa ma hotarasc sa vad si-un film;).
  Oana Stoica Mujea-argeseanca de-a mea.Am incredere ca a ales bine sa te aduca la bookfest.
  Cat despre „labar”……el zice ca e tare.
  Nu ma impresioneaza cum scrie pe blog.
  Cred ca te agiti prea tare si prea repede.Daca omu’atat poate, atat face.Nu cred ca Playboy inseamna Lorena Lupu si nici invers.
  Fii sigura ca e unul care, in tinerete, nu prea rata nici un numar al revistei.

 2. Stai cai uitat cea mai tare chestie. Matai vita. Ca a fost a) romanca si b) na impuscat pe nici un sef de post pe vremea comunismului. HA HA HA, e vita, MUUUUUUUUUUUU MUUUUUUUUUUUUU.

  Astai intelectual din asta de vita noua. Vitza, nu vita, ca maicasa nui vita. Bine ca fost si ea a) romanca si b) na impuscat nici ea pe nimeni pe vremea comunismului, da a scutito ca navea varsta. MUUU, maicatai vita! HA HA HA. Si dadatroll e securist.

  Das si eu in juriu la concurs. Casai in concursu asta se acepta si securisti si comunisti. Ca mine.

 3. oana: can’t wait! 😀

  thecreatrix: ;i pe mine. 😀

  liviu m: logic c[ nu rata nici un număr. dar nu ajungea până la texte, se bloca în pictorial.

  dadatroll: tot aşa ai fost şi tu informat că eşti în juriu volens-nolens? 😀

  mircea popescu: şi când vezi că erau x comments în aşteptare, da’ tu iar ai sărit cu gura ca vita proastă, nu te simţi puţin penibil? hm?

  ionuţ.dmi: thanks.

Poştă şi tu ceva. Da' pe tonul pe care vrei să-l folosesc şi eu cu tine

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s