Nu mă mai adăugaţi pe Messenger, vă rog

UPDATE: Mostra perfectă de dialog idiot:

X: buna Lorena, pot sa te intreb ceva?
Eu: daca trebuie…
X: tu mergi in hypermarketuri?
Eu: ca fiecare
Eu: de ce?
X: si impingi caruciorul ala metalic?
X: cum te descurci?
Eu: bine, presupun
Eu: alte curiozitati?
X: deocamdat atat.

What the fuck is wrong with this nation???

1. Contrar trendului de a avea sute de necunoscuţi în listă, mie îmi place varianta scurtă: prieteni buni, colegi şi şefi, editori, agenţii de casting şi câţiva piari. Oameni care îţi vorbesc doar dacă au ceva esenţial de comunicat. Messengereala de genul „sal”, „bn” „cf” „uite ma fut” mă plictiseşte până dincolo de moarte. Şi îmi mănâncă timp enorm de mult: pentru că unii se lăfăie la vrăjeală fără a se gândi că poate alţii stau cu treabă la calculator.

2. Nu mă interesează să îmi faceţi analiza postărilor mele de blog pe messenger. De asta există secţiunea comentarii. Folosiţi-o cu încredere.

3. Nu mă interesează să explic fiecăruia în parte ce am vrut să spun cu o întorsătură de frază.

4. Cineva (căruia îi doresc o moarte lentă şi chinuită) mă tot caută pe situri de invisible, să vadă care îmi este statusul. Nu, nu sunt pe invisible, eşti tu pe ignore dacă nu mă vezi online. Uneori las compu’ să meargă şi când nu sunt acasă – de lene. Deci, sunt online – dar pentru că eşti tu o vită încălţată şi un porc / scroafă infect/ă te-am pus pe ignore. Nu mă mai verifica. Pentru că îmi rămâne avatarul pe respectivul site – şi asta îmi trimite pe cap toţi wankerii de doi bani din România. Cărora le doresc morţi rapide şi fulgerătoare.

5. Sunt alergică la buzz. Deci, dacă nu eşti mama şi nu arde casa părintească, buzzul nu se justifică. Nu cu mine. Dacă (după cum e cel mai probabil), eşti un gherţoi acneic & attention whore şi îmi dai un buzz – e ultimul semn de viaţă pe care mi l-ai dat vreodată.

6. Dacă nu am chef de dialog, nu mă freca la icre. Nu îmi vei stârni cheful de dialog insistând. Singurele insistenţe pe care le înţeleg sunt cele legate de un deadline sau de o muncă. Alea da, pentru că de alea depind lucruri. Dar să o arzi tu pe net din lipsă de ocupaţie şi să mă fuţi la cap – de unde şi până unde?? Nu-s mă-ta, nu ţi-s psiholog şi nici soră medicală. Nu mă interesează viaţa ta, faptul că ai fost în vacanţă în Tunisia, faptul că preferi Toyota şi nu BMW, faptul că ţi se par perverse pisicile. Sunt problemele tale, nu ale mele.

7. Ceea ce mă enervează şi mai mult decât logoreea self-related este interogatoriul-ca-la-poliţie. Rafala de întrebări. A se nota: şi poliţia îi ia la tărbacă pe ăia care sunt bănuiţi de o infracţiune, nu pe cetăţenii nevinovaţi. Nu, nu simt nevoia să-ţi povestesc nimic. Dacă am chef de povestit, am cel puţin trei spaţii unde o pot face: revista Playboy, platforma Pandora şi propriu-mi blog.

8. Şi cireşica de pe tort: unii imbecili au impresia că dacă vin cu remarci agresive şi încearcă să mă enerveze cu tot dinadinsul, o să zic: „uau, ce băieţi incisivi. Vreau să îmi petrec viaţa în slujba lor.”
Muriţi, mă, în moduri greu de reconstituit. Singurul lucru care mă face să zic „uau” e lista de realizări concrete, DE VALOARE, ale unui om. Nu fumurile, nu aroganţele, nu tupeul.

Din toate acestea, rezultă că sunt un Grinch neprietenos. Nu are rost să mă adaugi pe messenger şi să îmi spui cât de mult de dezamăgesc. Tu te dezamăgeşti singur – pentru că tu te-ai amăgit, nu eu. Iată un trist adevăr: Nu vă faceţi speranţe deşarte legate de necunoscuţi.

131 de gânduri despre „Nu mă mai adăugaţi pe Messenger, vă rog

 1. @coramica: „Da, am uitat sa iti spun ca si Teo scria pe blogul ei sa nu-i mai dea lumea add pe facebook, ca tot ea nu cunoaste pe nimeni si i se cam rupe de noi, cei care ne-am fi mandrit sa o avem in lista. Dupa asta…mi-a fost greatza de blogul ei”. 😀 sună cunoscut? (nici măcar să nu încerci să îmi spui că mess și facebook nu sunt același lucru, that’s not the point).

  @lorena: la ce te așteptai? you’re in the spotlight. cunoști problema: de omul de pe scenă, oricât de urât ar fi (și chiar nu e cazul tau), se cam îndrăgostește lumea, apar și câțiva stocări… este o chestie pe care ți-o asumi când alegi să fii „vizibil”. nu cred ca vreo vedetă vrea să meargă la baie cu paparatele după ea, dar vine cu celebritatea. o grămadă de cititori de-ai tăi te-ar vrea la o cafea, să îți împartă chestii care pentru ei sunt intime și importante și pe care tu nici nu ai de ce să dai 2 bani. desigur că la rândul meu aș sta cu tine de vorbă cu mare plăcere, dar îmi dau seama cât de absurd aș fi să cer asta (și cafeaua cu forța se cheamă viol). te miri că unii nu au simțul penibilului? bineînțeles că te deranjează (eu trebuie să lucrez cu 6 adrese de mail/mess doar ca să ma feresc de spam și cîțiva prieteni incomozi), dar să îți zic și eu un trist adevăr, nu mai ești o persoană „normală”. counter-ul tău poate confirma.

 2. stai puţin, facebook şi messenger sunt diferite.

  prietenia pe facebook e oarecum mai distantă (atâta timp cât omul îţi poate scrie doar mesaje, la care răspunzi azi sau poimâine), şi pe facebook eşti unul dintre mulţi. am peste o mie de amici pe facebook şi încap de ei. şi ei de mine.

  persoană normală nu am fost niciodată. thank god. 🙂 doar un monstruleţ antisocial.

  iar dacă, în urma acestei postări, măcar 5 adăugători s-au răzgândit, it’s an achievement 4 me. 😀

 3. 😀 bineînțeles că sunt diferite, dar nu chiar atât de diferite. și la chestia asta te-ai apărat pe tine mai mult decât pe coramică ca să eviți asocierea… eu eram curios de reacția ei. și nu ești antisocială, dacă erai blogul asta nu exista și nici actriță nu te făceai, faptul că nu îți place să te amesteci cu oamenii nu înseamnă că nu ai nevoie de un public. ești aproape histrionică (nu o lua neapărat în sensul rău). ești într-adevăr un monstruleț care trebuie studiat cu atenție (uite o cauză a curiozității celorlalți în privința ta). și poate s-au răzgândit 5, dar nu uita că eu am 6 id-uri care se simt provocate 😀

 4. Nu am avut treaba cu Facebookul de data asta, nu stiu ce s-a intamplat cu dl Vexxler. Vorbeam strict de mess. Lorena a specificat clar in titlu la ce se refera, numai dumnealui musai sa corecteze. Nu-i nimic, corecteaza cat vrei!

 5. vexxxler: corect, m-am apărat pe mine. cora mică ştie să se apere şi singură, nu-s piarul ei.

  şi mă amestec cu oamenii fără probleme, de aceea lucrez ca reporter. dar mă amestec greu cu cei care vor să mă agaţe/epateze/streseze/fută.

  Adi M: mă bucur că ai râs. 🙂

 6. @coramica: ce dumnezeu să corectez? tu nu surprinzi nicio asemănare între cele 2 cazuri? …dar acum? …dar acum?

  din punctul meu de vedere ignore-ul la messenger e mai rapid și mai eficace decât refuzul invitațiilor la farmville și alte jocuri tâmpite (cel puțin până te prinzi de faza cu ignore application sau cum îi zice). oricum, o înțeleg pe lorena și sunt de acord cu ea la fel cum sunt de acord cu teo care probabil nu vrea să aiba 16423 de „prieteni” pe care nu o să-i cunoască niciodată. poate că sunt câțiva care ar fi avut ceva frumos de zis, poate și lorena a refuzat câțiva care nu voiau să o agaţe/epateze/streseze/fută. who knows? nu e chiar telefonul personal, nu-i așa? dar mai bine mă duc eu să cânt un cântecel vesel. cu bine!

Poştă şi tu ceva. Da' pe tonul pe care vrei să-l folosesc şi eu cu tine

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s