Prigat limonadă: primul suc cu zahăr care imită perfect aspartamul

Dracu mai înţelege industria băuturilor răcoritoare din România. Până acum, existau:

a) sucuri cu zahăr, care te făceau cât vaca, dar erau bune la gust

b) sucuri dietetice, care te păstrau sexy motherfucker, dar aveau un gust hidos de laborator de chimie unde au dat teză cu aplicaţii practice minim 50.

Buooon, Prigat limonadă îmbină calităţile ambelor categorii: are zahăr, deci te face cât vaca, dar are şi gust de suc dietetic, adică bleah, câh, grrr.

Dragi copii, am ajuns fanul limonadei handmade. Lămâie, miere, apă plată. Deşi nici apa plată nu e ce pare.

21 de gânduri despre „Prigat limonadă: primul suc cu zahăr care imită perfect aspartamul

 1. sprite, potoleşte-ţi setea….sprite nu iţi potoleşte setea, ţi-o măreşte, ca să cumperi o nouă sticlă. la fel cola, fanta, prigat, cappy. nici una nu potoleşte setea. sunt toate nişte corporaţii mizerabile. să le boicotăm.

 2. cred ca gustul acestor bauturi oricum este sintetic si e facut sa ne placa…pe termen scurt…de fapt asta este tragedia acestei lumi sintetice….ne transforma in fiinte exclusiv hedoniste care incearca sa stoarca cate o picatura de placere din orice lucru…ne place inghetata, cola, dar si tatele mari, sfarcurile tari, ochii albastri…distilam placerea din orice, din oameni, din vise, din ceasca cu cafea…in iubire urmarim orgasmul, ca o senzatie adanca de placere, mancam din placere (si mancam mult…)…femeile se fardeaza din placere sau pentru promisiunea placerii, barbatii urmaresc sa futa cat mai mult si sa-si mareasca astfel capitalul de placere…
  …si da, bem limonada de placere, cu conditia sa fie dulce, cu zahar brun, alb sau cu miere…

 3. apa rece de izvor sau de fintina, 1/2 lamie stoarsa intr-o sticla de 1/2L si gata sucul cel mai natural.Potoleste setea si face bine la rinichi, detoxifica organismul si pastreaza silueta intacta, plus ca-ti hidrateaza pielea care ramine neteda si fara nici un rid.

 4. thecreatrix: setea e insaţiabilă. şi în altă ordine de idei, pot să te rog ceva?

  musiualexandru: nu, doamne fereşte. mă mulţumesc cu sexul dildomade. 😀

  filotas: chiar era cazul să facem filozofie a la tudor chirilă (adică spus chestii pe care le ştie toată lumea pe un ton de nobelar) pe un subiect atât de modest?

  trexel: habar nu ai de câte ori am simţit impulsul de a-mi omorî părinţii, ca oedip, când veneau cu exemplul „copiilor săraci din africa”. dacă aş putea face un arc în timp, le-aş răspunde: „sugeţi pula până înghiţiţi suficientă spermă încât să vă comparaţi cu cei de mai sus, nu cu cei de mai jos.”

  coramică: da.

 5. @lorena
  de ce transpui in derizoriu filosofia?…e o miscare gresita si in plus nedreapta…daca tu nu poti scrie asa asta nu inseamna ca cei care o pot face trebuie condamnati..

  Aa..si inca ceva…ar trebui sa stii ca nu exista subiect modest pentru cei care scriu…

 6. Eu NU pot scrie aşa?? Pe asta de unde ai mai scos-o? Nu mai face prezumţii tâmpite, că te faci singur de râs.

  Pot face exerciţii de despicare a firului de păr în patru până adormiţi cu toţii. Nu e mare brânză să te dai deştept făcând pe marele filozof pe marginea tuturor truismelor. Dar guess what: nu se pare mai plictisitor decât toate congresele partidului comunist la un loc.

  Sau dacă tot faci pe filozoful, fă-o cu teme care să merite oboseala, şi spune lucruri care să justifice tonul atotştiutor.

 7. lorena, nu face nimeni pe filosoful,nu se da nimeni destept doar tu, probabil din plictiseala iti inventezi inamici imaginari…subiectul ala „modest” nu uita ca tu l-ai pus pe tapet si, in plus, daca tie nu-ti place, poate altii nu au aceeasi parere…
  …in plus ce gasesti tu plictisitor in ce am scris…fara falsa modestie, acelea sunt lucruri care afecteaza societatea robotizata in care traim si reprezinta un perfect subiect de reflexie…

Poştă şi tu ceva. Da' pe tonul pe care vrei să-l folosesc şi eu cu tine

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s