Hyde Park: seara lansării

Nu există emoţie pe lume, care să se compare cu aceea pe care o simţi când îţi ţii în mână noua carte. Toate enervările şi nemulţumirile trec ca prin farmec: o nouă linişte se pogoară asupra ta.

Mă bucur că nu mi-am lansat cartea în târg. Pentru că gălăgia de acolo omoară orice atmosferă. Tu vorbeşti despre o carte; la doi paşi de tine, alţii prezintă altă carte, şi vorbele lor le bruiază pe ale tale; mai încolo, unii cântă live, iar alţii execută un număr de răcnete promoţionale. Pe când, într-o cafenea, poţi râde o oră cu host-ul serii, Dan-Silviu Boerescu at his best, poţi glumi, şi poţi combate ideea de „lansare plicticoasă, cu eminenţe cenuşii”. Şi cu public care doarme cu capul în piept.

Noi am arătat aşa:

Sau, mai îndeaproape:

şi:

Amănunt important: dacă vă miră look-ul meu mai feminin decât oricând, trebuie să ştiţi că aceasta a fost una dintre condiţiile impuse de Dan – Silviu Boerescu. Mi-a cerut să îmi uit acasă blugii bărbăteşti, pălăriile şi accesoriile cumpărate de la raioanele pentru bărbaţi şi vestimentaţia unisex cu care i-am obişnuit pe cei din redacţie, şi să dovedesc lumii că am şi veleităţi feminine, dacă interesele partidului o cere.

La rândul meu, eu i-am cerut Boerescului să uite că e la o lansare de carte, şi să bage carismă. Să go stand-up comedy. În fine, sit-down comedy. Ceea ce s-a şi întâmplat. Sub privirea amuzată a lui Horia Nicola Ursu, editorul nostru:

De asemenea, le mulţumesc lui Marian Coman, soţilor Cristina şi Ştefan Ghidoveanu, şi tuturor celor care au fost acolo. Deşi nici acum nu mă pricep să dau autografe. În schimb, mă pricep să primesc flori cu graţie 😆

Photos: Cristian Samoilă.

81 de gânduri despre „Hyde Park: seara lansării

 1. Frumos:) Desi sunt de parere ca feminitatea nu sta in haine, ci in atitudine, capitol la care nu cred ca suferi :), trebuie sa fiu de acord ca iti sta bine in rosu 🙂 Desi puteau fi pantaloni rosii, asortati cu palarie rosie si ai fi fost tot frumoasa 🙂

 2. Parerea mea e ca nu te prinde deloc tinuta. Nu ca ai fi orice numai feminina nu. Dimpotriva.Imi pari extrem de fina si feminina. Se vede insa ca nu porti asa ceva de obicei; se vede dupa cum stai imbatosata . In plus ti se vede o breteluta a sutienului care e orice ,numai sexy ,nu. Eu cred ca fiecare om trebuie sa fie cum e ,cum l-a lasat Dumnezeu. E doar parerea mea si sper sa nu pui repede mana pe un pietroi cand citesti asta.Ti-o spun sincer si cum „vad” eu- om simplu, bisexual, de cartieru’ Militari.
  Nu am ajuns la lansare dar iti doresc mult succes cu aceasta carte .

 3. Buna.Ati fost superbi toti.Multam pentru autograful de azi,de la Gaudeamus.Cat priveste vestimentatia ta,stai linistita,lumea nu doarme.Ciao.

 4. trexel: 😀

  mihaela: măi, dacă am promis, m-am ţinut de cuvânt.

  tot ea: mă distraţi la culme voi, ăştia care băgaţi insulta şi apoi repede „nu da cu pietroiul”. Că mi se vede o bretea a sutienului, corect. Că stau îmbăţoşată, asta nu ştiu de unde ai scos-o – eram mult mai relaxată decât în multe alte evenimente, unde m-am confruntat cu istericale penibile din partea colaboratorilor şi am stat numai cu nervii pe bigudiuri.
  Iar criteriile după care defineşti TU sexualitatea (insist, TU, nu „orice alt bisexual din militari”) mă înspăimântă. Cu asta cred că am spus tot.

  coramică: stai puţin, că nu mi-a ales garderoba. mi-a cerut doar să arăt ca o femeie.

  vreauultimulloc: mulţumesc

  insaneb: iar voi aţi fost demenţiali. mă bucur că ne-am cunoscut.

  florin anghel: cu mult, mult drag.

Poştă şi tu ceva. Da' pe tonul pe care vrei să-l folosesc şi eu cu tine

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s