Vino la marşul diversităţii!

Susţine dreptul omului de a iubi pe cel/cea pe care il/o iubeşte. Susţine dreptul omului de a păşi cu fruntea sus în societate, fără discriminare şi fără răutăţi, arată-ţi înţelegerea şi dragostea de aproape.

Eşti legebeteu, şi nu te simţi reprezentat de paparudele fistichii? Vino tu în persoană şi reprezintă-te singur. Tu, în propriul tău rol. Pentru că oricum, în ochii societăţii, rolul tău e jucat doar de cei prezenţi. Şi nimeni nu îl joacă mai bine ca tine.

Eşti legebeteu-friend(ly)? Ai prieteni, rude, colegi pe care vrei să-i susţii? Ai petrecut timp alături de membri ai comunităţii gay, şi ţi s-au părut incredibil de.. normali, de deschişi, şi o companie foarte plăcută? Consideri că e o nedreptate ca ei să fie marginalizaţi, doar pentru orientarea lor sexuală? Dovedeşte acest fapt, prin prezenţa ta.

Mâine. 23 mai. Orele 16.30 – 16.45, Piaţa Unirii. Pentru că acorzi prioritate valorii umane, nu prejudecăţilor.

66 de gânduri despre „Vino la marşul diversităţii!

 1. cutza: multumim.

  TheNutz: Dvs. stiti sa cititi? Daaa. Bun, atunci recititi postarea pe care ati comentat-o mecanic, fara a arunca o privire asupra continutului, si va veti gasi raspunsul la intrebare.

 2. @Cutza: te felicit, cutza. daca anul trecut erai una dintre persoanele care se simteau amenintate de gay si gayfest si erau impotriva homosexualitatii, uite ca anul asta ti-ai schimbat opiniile in bine, te-ai informat si ai devenit toleranta. daca toti ar gandi ca tine, am trai intr-o lume mai buna.

  @Loren: Va sustin!

 3. Agresiv, foarte agresiv. Daaaa. La fel ca si marsul. N-o sa se schimbe nimic printr-o plimbare. Dreptul omului de a păşi cu fruntea sus în societate, ce-i asta? E societatea de vina ca iti e tie rusine cu tine? Sau e pe principiul sa ne adunam mai multi sa ne facem curaj?

 4. thecreatrix: multumim.

  thenutz: 1. ce vedeti dvs. atat de agresiv intr-o plimbare prin oras? deocamdata singurul lucru agresiv pe care il sesizez eu aici sunt replicile dvs.

  2. nu cred ca aveti calificare de profet, sa stiti ce se va schimba si ce nu. Nici Ku Klux Klanul nu a profetit ca America va avea odata un presedinte negru. Si totusi, istoria le rade in nas.

  3. Mi-e rusine de mine? Hai pe bune!! Incepeti sa ma convingeti ca am gresit, presupunand ca stiti sa cititi. Dimpotriva, cred ca toti contribuabilii acestei tzari au drepturi egale, si indemn contribuabilii discriminati pe nedrept sa lupte pentru ceea ce e al lor. De unde poate desprinde un creier cat de cat functional concluzia ca „mi-e rusine de mine”, si dupa ce logica?

  4. Daca eu va vorbesc cu pronumele de politete, inseamna ca nu am baut bruderschaft. Un om de bun-simt ar fi sesizat acest lucru. Ia faceti-mi o demonstratie de bun-simt… desigur, daca il aveti.

 5. @thecreatrix: Pai de-aia corespondez cu voi, sa invat mai multe despre lucruri de care altadata ma temeam
  @Lorena – esti tare cu brudershaftul

 6. A propos, daca a citit cineva cartea Isabellei Allende „Despre dragoste si umbra”? Sa o cititi, va rog. Printre altele, acolo, e vorba de un baiat cu inclinatii homo, subiect tratat asa de firesc de catre autoare, incat m-a emotionat.Niciun repros, nicio scarba fatza de personaj. Cred ca de atunci am inceput sa am o anumita intelegere fatza de acesti oameni

Poştă şi tu ceva. Da' pe tonul pe care vrei să-l folosesc şi eu cu tine

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s