Eight Things I hate about myself

Betty mi-a dat o leapşă faină care zice aşa: spune opt lucruri aleatorii despre tine şi dă leapşa la opt ciumpalaci. Iată opt aleatorisme, din păcate toate cam naşpa, despre mine – aşa s-a nimerit, sorry:

1. pentru mine cafeaua este o băutură energizantă, menită a stimula industria producătoare de tastaturi de calculator.

2. nu izbutesc să fiu punctuală nici dacă pornesc cu patru ore înainte undeva. Întotdeauna intervine câte o tâmpenie.

3. când eram fetiţă mică, voiam să legalizez poligamia – bine, eu ziceam „că ne însulăm cu mai muţi” – pentru că vroiam să mă mărit cu Eminescu de pe coperta „Poeziilor”, cu Winnetou şi cu Dumnezeu. Nu neapărat în această ordine.

 4. Dacă cu Eminescu şi cu Winnetou m-aş fi însulat din dragoste, cu Dumnezeu m-aş fi însulat din interes – voiam să mă iubească şi să îmi dea toate minunăţiile din lume pentru a-şi arăta dragostea.

5. marea frustrare a vieţii mele e faptul că nu am ochi albaştri. Dar nici lentile colorate nu pot să-mi cumpăr, că nu le tolerez – încep să lăcrimez abundent.

6. mă enervează când cineva fumează în preajma mea, fără să mă întrebe dacă e o. k. În general, dacă mă întreabă, prefer să mă sufoc eu decât să privez oamenii de o plăcere – dar dacă nu mă întreabă, e ca şi cum aş fi o cantitate neglijabilă – şi atunci comentez eu: „Scuze, sunt nefumătoare şi am o problemă cu fumul”.

7. în general, sunt destul de lipsită de iniţiativă în dragoste. Prefer să joc cu piesele negre şi să las albul să facă deschiderea.

 8. uneori îmi vine să plâng din prostii – sau pentru că îmi aduc aminte de ceva.

Şi leapşa merge la următorii blogăreţi: (musai opt!): Gramo, Terorista, Ez Q’s Cosy Den (dacă tot şi-a făcut blog nou), Simona R, Smilla, Textier, Radu Gonciar (dacă tot zice că scriu mişto) şi Fizzy.ro vidal . Have fun, pipăl!

39 de gânduri despre „Eight Things I hate about myself

 1. florin: 🙂

  n-am zis fără motiv. am zis din prostii (adică motive ridicole) sau din ce îmi aduc aminte (adică din chestii care nu mai sunt de actualitate.)

  dadatroll: pe viitor, menţionează numele celui căruia i te adresezi. eventual cu @.

  lume: ea nu mă linkuieşte, de ruşine. ergo: o linkuiesc eu. http://simonarrr.wordpress.com/2008/03/22/opt-chestii-despre-o-fata-din-ferentari/ …vorba cântecului: let me link you up and down till you say stop 😛

 2. Haha, si mie imi venise ideea asta (sa ma fac curva) cand eram mica – cred ca am mai scris asta pe undeva si ma repet – si pe la 14-16 ani, cand i-am zis maica-mii, mi-a zis ca e prea tarziu, ca sunt deja prea batrana… Tough luck …
  Dar nu vroiam sa ma marit din interes 😛 Ce sens avea sa ma marit cu cineva ca sa primesc niste lucruri anume (la D-zeu ma refer) cand deja imi dadea ceea ce avam nevoie? 😛
  Si cu ochii… eu vroiam ochii verzi, nu albastrii. Si prin liceu am aflat eu ca ochii mei isi schimba culoarea… uneori sunt caprui, alteori verde inchis, alteori caprui la interior si verzi la exterior… Lentile nu am incercat sa-mi pun, dar daca mi-as fi luat, le vroiam ori rosii, ori albe ori portocalii. Ar fi dragut sa vad cum reactioneaza lumea pe la mine pe la puscarie daca as aparea cu de-alea =))

  Happy Easter! ^.^

 3. Stai mey un pic, ce pe blog se umbla cu dovezi? De cand asta? Ce, Gramo ne dovedeste ca el citeste din Aristotel? Cum ar putea sa ne dovedeasca, sa ne arate semnu de carte?

  Am crezut ca pe bloguri fiecare scrie cei trece lui prin minte fara nici o legatura cu absolut nimic. Oricum asa pare.

 4. Gramo ne dovedeşte că citeşte Aristotel prin observaţiile foarte juste pe care le prezintă, legate de text.

  Că tu scrii pe bloguri tot ce-ţi trece ţie prin cap, fără vreo legătură cu nimic – e alegerea ta şi o respect. Dar aşa cum eu te respect, cred că e cazul să mă respecţi şi tu şi să o laşi baltă cu atacurile la persoană. Sunt suficienţi „uameni” care mă vorbesc de rău şi habar nu au de ce – în timp ce se declară culmea virtuţii. Problema lor – dar nu am de ce să tolerez genul ăsta de dejecţii la mine pe blog, ok?

Poştă şi tu ceva. Da' pe tonul pe care vrei să-l folosesc şi eu cu tine

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s