Eight Things I hate about myself

Betty mi-a dat o leapşă faină care zice aşa: spune opt lucruri aleatorii despre tine şi dă leapşa la opt ciumpalaci. Iată opt aleatorisme, din păcate toate cam naşpa, despre mine – aşa s-a nimerit, sorry:

1. pentru mine cafeaua este o băutură energizantă, menită a stimula industria producătoare de tastaturi de calculator.

2. nu izbutesc să fiu punctuală nici dacă pornesc cu patru ore înainte undeva. Întotdeauna intervine câte o tâmpenie.

3. când eram fetiţă mică, voiam să legalizez poligamia – bine, eu ziceam „că ne însulăm cu mai muţi” – pentru că vroiam să mă mărit cu Eminescu de pe coperta „Poeziilor”, cu Winnetou şi cu Dumnezeu. Nu neapărat în această ordine.

 4. Dacă cu Eminescu şi cu Winnetou m-aş fi însulat din dragoste, cu Dumnezeu m-aş fi însulat din interes – voiam să mă iubească şi să îmi dea toate minunăţiile din lume pentru a-şi arăta dragostea.

5. marea frustrare a vieţii mele e faptul că nu am ochi albaştri. Dar nici lentile colorate nu pot să-mi cumpăr, că nu le tolerez – încep să lăcrimez abundent.

6. mă enervează când cineva fumează în preajma mea, fără să mă întrebe dacă e o. k. În general, dacă mă întreabă, prefer să mă sufoc eu decât să privez oamenii de o plăcere – dar dacă nu mă întreabă, e ca şi cum aş fi o cantitate neglijabilă – şi atunci comentez eu: „Scuze, sunt nefumătoare şi am o problemă cu fumul”.

7. în general, sunt destul de lipsită de iniţiativă în dragoste. Prefer să joc cu piesele negre şi să las albul să facă deschiderea.

 8. uneori îmi vine să plâng din prostii – sau pentru că îmi aduc aminte de ceva.

Şi leapşa merge la următorii blogăreţi: (musai opt!): Gramo, Terorista, Ez Q’s Cosy Den (dacă tot şi-a făcut blog nou), Simona R, Smilla, Textier, Radu Gonciar (dacă tot zice că scriu mişto) şi Fizzy.ro vidal . Have fun, pipăl!

39 de gânduri despre „Eight Things I hate about myself

 1. vai, ce-mi place treaba cu poligamia!! credeam ca-s singura nebuna care voia sa se marite de-a valma (si in acelasi timp) cu tot felul de baieti frumosi gasiti prin carti, reviste sau vazuti in metrou ;))

  si apropo de Dumnezeu, frate-meu cand era mic ne spunea ca cel mai bine in viata e sa fii popa-sofer: sofer, ca sa conduci masina si popa ca sa ai bani multi, ca a vazut el la biserica cum umbla popa cu tava si-i pune lumea o gramada de bani ;))

  preiau leapsa!

 2. bine; poligamia mea o includea şi pe brigitte bardot (cea de atunci; nu cea de acum); şi o tanti frumoasă şi foarte feminină; mereu elegantă; de care toate matroanele toxice şi pline de idei fixe din oraşul meu de baştină ziceau că e curvă – moment în care am luat glorioasa idee să mă fac curvă când mă fac mare 🙂

 3. drăguţă, văd că azi te dau mitocăniile afară din casă. îmi pare rău că ai o zi proastă, dar nu sunt eu de vină pentru asta, ok?

  şi în general: când aduci o acuzaţie, o sprijini pe argumente. enumeră cel puţin 5 persoane cu care am avut eu relaţii amoroase (reale, nu speculaţii de pe net.)

 4. Daca as fi tastatura si/sau mouse as reclama urmatoarele:
  PROTEST
  Asociatia non-profit a tastaturilor si/sau mouse-ilor reclama pe aceasta cale ca suntem agresati periodic de utilizatori cu : coca-cola; fanta; apa minerala ;apa plata( cu lamaie);cafea; ness;capucino;sucuri naturale si/sau pe baza de E-uri;vin;tzuica; palinca; bauturi alcoolice de diferite grade de tarie;lapte pasteurizat din ambalaje tetra-pac.
  In situatia in care nu se va lua nici o masura, vom recurge la toate instantele interne si internationale, desigur ne vom opri la CEDO.
  Conceptia sahistului care accepta piesele negre la deschidere :” sa vedem ce-i mai bubuie in cap si astuia ( adversarul), e profesionist sau profan, sa stiu cand sa-i aplic lovitura de gratie.”
  Interesanta dorinta ochilor albastri : blonda nu esti, priviri „ucigatoare” poti sa arunci, e ca si cum ai da anunt in ziar : schimb tablou Renoir 30 x40 cm cu tablou contemporan, numai sa fie format 100×70 cm.
  DORINTA
  Cele 8 lucruri mi se par foarte semnificative, chiar daca sunt alese aleator, insa te rog, ochii lasa-i asa cum sunt ei, chiar daca din cand in cand lacrimeaza , fara motiv.

Poştă şi tu ceva. Da' pe tonul pe care vrei să-l folosesc şi eu cu tine

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s