Nokia sugeeeee…

Am avut mai multe modele de Nokia de când m-am „mobil”-at. Într-adevăr, Nokia evoluează. Învaţă chiar să memoreze ultimul mesaj.

 Într-un singur lucru nu evoluează, ‘tu-le muma-n gât de finlandezi transplantaţi la Jucu. Blocarea tastelor.

 Drept pentru care, până acum, cu modelul vechi, aveam următoarea problemă: trimiteam o mie de mesaje goale la primul număr din agendă. Ghinioniştii se ştiu. 🙂

Între timp, cum spuneam, Nokia a evoluat. Drept pentru care, în seara asta, m-am pomenit că geanta mea a trimis opt mesaje unui adrian, cu următorul text: „Draga mea, am teribil de mult de lucru azi. Cam până la opt. Nu am cum să ajung. Mulţumesc pentru invitaţie.” (mesaj trimis cu câteva zile în urmă unei amice şi memorat de noul Nokia performant.)

Menţionez, respectivul adrian e un el, nu o ea, şi nu mă invitase nicăieri. Şi oricum, ora opt trecuse…

 Cred că la primul a ridicat o sprânceană. La al doilea, a ridicat-o şi pe cealaltă. La al treilea deja nu mai avea ce ridica. La al patrulea i s-a ridicat şi părul în cap. La al cincilea a dat cu mobilul de masă. La al şaselea a dat cu masa de mobil. La al şaptelea, m-a şters din agendă…

Noroc că i l-am trimis şi a opta oară, să mă reintroducă…

(în origini.)

NOKIA. CONNECTING PEOPLE.

39 de gânduri despre „Nokia sugeeeee…

 1. Bag… si scot, ca eu imi epuizam creditul in 2 zile si nu intelegeam de ce. Pana am vazut ca trimiteam mesaje intr-o veselie primulului numar din agenda mea. Goale ! Tragic e ca tipul e din Anglia (evident, nu putea fi asa simplu) si acum ma crede o psihopata…
  Nokia suge la fel ca Yahoo. Am zis !

 2. bine că mi-aţi adus aminte… mi se întâmplă uneori să mă sune unii şi să răspundă buzunarul. şi invers: geanta sună primul număr din agendă. sau… într-o dimineaţă la şapte mă sună Horia Nicola Ursu. Răspund, uşor mirată. Nu aud decât zgomote nedesluşite.
  M-am prins că şi el are Nokia, şi i-am închis… 🙂 (cred că Vodafone ar trebui să dea zeciuială la Nokia, pentru venituri de genul ăsta.)

 3. |n vremurile când foloseam tot Nokia mi s-a întâmplat să trimit de multe ori sms-uri goale. Reacţia care la tine-n exemplu era cu părul la mine a fost una de genul:
  De ce mi-o fi trimiţînd mesaje goale la 8 dimineaţa? O fi un semn? Şi nu era o ea 😀

  Li hai să mă mai plâng puţin, dacă tot sunt la momentul confesiunilor dureroase. Dacă uitai să blochezi tastatura, suna imediat la ultimul număr apelat sau la primul din agendă. Iar poveste lungă, am sunat cică şi nu ziceam nimic, se auzeau maşini şi cum merg. Eram pe stradă. Faza e că persoana de la capătul celălalt a stat până mi s-a consumat creditul, a fost tare 😀

 4. Cea mai tare fază la care am râs era aia cu pozele făcute în interiorul buzunarului, omul nici măcar nu făcea poze iar alea negre păreau prea artistice pentru el 😀 Şi avea o grămadă de megapixeli!

Poştă şi tu ceva. Da' pe tonul pe care vrei să-l folosesc şi eu cu tine

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s