De ce iubim bărbaţii

(Postare paradoxală pe un blog numit „La Nouvelle Sappho” 😛 )

Iubim bărbaţii (PE UNII DINTRE EI) pentru că se fofilează mult mai puţin decât noi. Pentru că au momente dezarmante şi înduioşătoare de sinceritate stângace, pentru că lipsa lor de proximitate e extrem de drăgălaşă, pentru că spun tâmpenii şi te fac să râzi, pentru că ştiu să fie generoşi în cele mai neaşteptate feluri, pentru că dacă le povesteşti o problemă sar imediat să o rezolve şi nu stau să bocească pe lângă tine, pentru că le pasă.

Iubim bărbaţii pentru că uneori ştiu să fie adorabil de cavaleri, pentru că au o anume discreţie a emoţiilor, o anume discreţie a gesturilor de afecţiune, o anume discreţie a sentimentelor. Şi îi iubim pentru că au cu adevărat nevoie să fie iubiţi şi pentru că ŞTIU SĂ OFERE RECIPROCITATE.

Bun. Acest mic cărtărism – care include o anume categorie minunată de bărbaţi – mi-a fost inspirat de o seară lipsită de inspiraţie. Nu aveam chef de scris, deşi ar trebui… şi am intrat în vorbă cu Doomy din lista de mess. Care îmi povesteşte de o fostă mare iubire „cam hookerish”. Nu mă pot abţine să nu remarc. „Numai de astea vă îndrăgostiţi.”

Şi omu’ îmi spune o chestie care mă sparge. O chestie de o sinceritate năucitoare. ” pur şi simplu, am nevoie să nu fiu singur. şi marele meu obiectiv e să ajung cu mulţi bani, să arăt bine şi să fiu deştept. şi să găsesc una suficient de ruptă, care să depindă de mine şi să nu mă părăsească niciodată”

Mie îmi îngheaţă mâna pe mouse. Uaau! And I thought I was the vulnerable one!

Ca să nu mă emoţionez, îi propun în glumă:

„bine, mă, până o să ai tu bani mulţi o să fiu eu suficient de expirată să corespund condiţiilor tale.”

La care omul îmi răspunde:

„îţi dau timp până în iulie să expiri”.

Îi răspund în glumă: „dar ce sunt eu, nuga cu alune?”

Dincolo de glumă, e genul ăsta de atitudine frumoasă, fermă şi masculină, care îi face pe unii bărbaţi irezistibili. Şi cavaleri, şi nebuni, şi bufoni, şi minunaţi. (Şi cu asta Doomy intră cu fală şi glorie la noi în „blogroll”)

OK, discuţia a fost o glumă. Dar m-am simţit câteva clipe ca prinţesa din Turnul de Cristal, curtată de Făt Frumos? M-am. 🙂

Şi de-asta iubim bărbaţii. PE UNII.

58 de gânduri despre „De ce iubim bărbaţii

  1. nenea: da, ştiu. 😀 . pe alea „hookerish”, care vă mint şi vă înşeală. şi pe care le înjuraţi amar printre dinţi şi vă ia cu ameţeli când le vedeţi pe stradă. 😉

    daniel: am menţionat că discuţia era în glumă. ceea ce m-a determinat să scriu postul a fost frumuseţea interioară de care a dat dovadă Doomy în discuţia aia, şi talentul lui de a te face să te simţi femeie. Nu pot să nu recunosc o calitate a cuiva, atunci când o văd.

Poştă şi tu ceva. Da' pe tonul pe care vrei să-l folosesc şi eu cu tine

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s